Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Samimi, Doğal ve Sımsıcak...

Radja80

Normal Üye
2 Ara 2020
3
21
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görüşmemiz 22 Aralık'taydı ama ancak fırsat bulabildim. Buse'nin bir referansa ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum aslında ama harika vakit geçirdiğim için yazmadan geçmek istemedim.

Henüz görüşmeyi planlarken gerekli kıvılcımı alıyorsunuz. Kendisi hem nazik hem de oldukça pratik bilgilendirme konusunda.

Duru ve doğal güzelliği ile karşılaşır karşılaşmaz büyülendim diyebilirim. Sonrasında ilk görüşme olmasına rağmen sıcak ve samimi sohbeti ile tüm tedirginliğimi aldı üzerimden.

Devamı zaten eksiksiz bir deneyim eğlence ve tatmin combosu. Hani ilk görüşme öncesi bir tedirginlik olur ya hep gerçekten değecek mi harcadığım zaman ve efora diye, @BUSE PIRIL söz konusu ise hiç düşünmeye gerek yok, onunla tanıştığı için mutlu olmayacak birini düşünemiyorum...

İlk fırsatta tekrar görüşmek dileğiyle... 💓

cemyrdm Çevrimdışı
30 Tem 2011
954
811
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler... 'Görünen köy ,kılavuz istemez' hesabı @BUSE PIRIL Hanımın doğallığı ve güzelliği aşikar gerçekten...:)

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,499
2,131
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler,Buse Hanımı merak ediyorum ..
Yakın zamanda kendisi ile görüşmek isterim..

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
445
518
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşımınız için teşekkürler.

Buse PIRIL Çevrimiçi
9 Haz 2018
1,166
2,680
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Görüşmemiz 22 Aralık'taydı ama ancak fırsat bulabildim. Buse'nin bir referansa ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum aslında ama harika vakit geçirdiğim için yazmadan geçmek istemedim.

Henüz görüşmeyi planlarken gerekli kıvılcımı alıyorsunuz. Kendisi hem nazik hem de oldukça pratik bilgilendirme konusunda.

Duru ve doğal güzelliği ile karşılaşır karşılaşmaz büyülendim diyebilirim. Sonrasında ilk görüşme olmasına rağmen sıcak ve samimi sohbeti ile tüm tedirginliğimi aldı üzerimden.

Devamı zaten eksiksiz bir deneyim eğlence ve tatmin combosu. Hani ilk görüşme öncesi bir tedirginlik olur ya hep gerçekten değecek mi harcadığım zaman ve efora diye, @BUSE PIRIL söz konusu ise hiç düşünmeye gerek yok, onunla tanıştığı için mutlu olmayacak birini düşünemiyorum...

Teşekkür ederim değerli paylaşım ve güzel sözleriniz icin tekrar görüşmek dileğiyle 😍

Skynsea Çevrimdışı
25 Ağu 2020
142
169
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçte olsa paylaşım için teşekkürler 😇 @buse hanımın referanslar her zamanki gibi 10 üzerinden 10

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,900
10,102
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Güzel paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar