- 2 Haz 2009
- 2,614
- 2,552
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Aman dikkat et fokur fokur kaynarken dibin yapışmasın Üstadfokur fokur kaynadık diyelim![]()
Ocağın en harlı yerindesin farkına var bilmem
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aman dikkat et fokur fokur kaynarken dibin yapışmasın Üstadfokur fokur kaynadık diyelim![]()
Öncelikle Ceylin sana şükranlarımı sunuyorum.
Cuma günü için otel programımızda bize (arkadaşlarım ile birlikte) gecelik olarak eşlik edip , gecemize renk kattınız.
Arkadaşlarım ile kumkapıda felekten bir gece çalalım diye çıktığımız yolda kendimizi biranda @Tatlı Kıvırcık , @CANSU , @Açelya Rolan ile birlikte bulduk.
Aslında hepinize ayrı ayrı referans açmam gerekiyor ama burdan açmamın nedeni ceylinin olağan üstü çabaları sayesinde olduğu içindir.
Gerçekten birbirinden güzel , hoş 3 bayanla uzun saatler sohbet etmek ve onların da her muhabbete ayak uydurması muhteşemdi.
Gerisi teferruat zaten.
Sizi tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum.
Bir dahaki görüşmemize kadar esen kalın![]()
Yapmak lazımCombo yapmak güzel bir şey![]()
Sende keçisinBu kuzum genel bi ifade sanırım yoksa benden kuzu olacağını pek sanmıyorum. Ve aslında kuzu sensin![]()
paylaşım için teşekkürler
Benide alın benideBenide alın![]()
Dibim yapışmadı ama dibim düştü başkanAman dikkat et fokur fokur kaynarken dibin yapışmasın Üstad
Reis , ekap ne laaaYok boyle bir tatli
TekeSende keçisin![]()
Yok boyle bir tatlikivircik beni benden aldi , ben hala ondayim ama kendisinin haberi yok
Foto yok foto yok
Elekttronik Alim PlatformuReis , ekap ne laaa
hemen yapalim ceylin yoksa ben yokum
Vay be ne güzel olmuş. Paylaşım için teşekkürler
Çok şanslısın hocam şampiyonlar ligi gibi bir buluşma olmuş paylaşımına sağlık
Yok boyle bir tatlikivircik beni benden aldi , ben hala ondayim ama kendisinin haberi yok
Foto yok foto yok
Benide alın![]()
hadi gidelimSenin için ayrı planlarım var![]()
Ahahahaha, günüm kötü başlayıp o şekilde devam ederken katıla katıla güldüm, seni de güldüren olsun. Hahahahah, gözümden yaş geldi gülmekten.
Paylasim için tesekkurler..
Paylasim için tesekkurler![]()
Ona göreAman dikkat et fokur fokur kaynarken dibin yapışmasın Üstad
Bilmem miBilirimmm![]()
Paylaşım için teşekkürler
Bizzat göstereceğim merak etmeNereye düştü![]()
Bilmem miÇok severim o şarkıyı da![]()
ayak izlerine basıyoruz başkan...
Güzel keyifli ve harika gece için bende @Jokeria teşekkür ederimÖncelikle Ceylin sana şükranlarımı sunuyorum.
Cuma günü için otel programımızda bize (arkadaşlarım ile birlikte) gecelik olarak eşlik edip , gecemize renk kattınız.
Arkadaşlarım ile kumkapıda felekten bir gece çalalım diye çıktığımız yolda kendimizi biranda @Tatlı Kıvırcık , @CANSU , @Açelya Rolan ile birlikte bulduk.
Aslında hepinize ayrı ayrı referans açmam gerekiyor ama burdan açmamın nedeni ceylinin olağan üstü çabaları sayesinde olduğu içindir.
Gerçekten birbirinden güzel , hoş 3 bayanla uzun saatler sohbet etmek ve onların da her muhabbete ayak uydurması muhteşemdi.
Gerisi teferruat zaten.
buna emin olabilirsin tatlı kızGüzel keyifli ve harika gece için bende @Jokeria teşekkür ederim ❤
@Tatlı Kıvırcık bebeğim sana ayrıca teşekkür ederim
Yine böyle güzel organizasyonlarda bir araya gelmek dileğiyle![]()
Rica ederim aşkımGüzel keyifli ve harika gece için bende @Jokeria teşekkür ederim ❤
@Tatlı Kıvırcık bebeğim sana ayrıca teşekkür ederim
Yine böyle güzel organizasyonlarda bir araya gelmek dileğiyle![]()
KiskandmÖncelikle Ceylin sana şükranlarımı sunuyorum.
Gerisi teferruat zaten.
Üzerinden zaman geçti yaa , bende okuyunca kıskandım. Ne günlerdi beehhKiskandm![]()
Çokta gecmemiş 5 ekimÜzerinden zaman geçti yaa , bende okuyunca kıskandım. Ne günlerdi beehh![]()
5 ekim mi? Sanki üzeinden bir yıl geçmiş gibiÇokta gecmemiş 5 ekim![]()
Güzel bir gece olduğu kesinÖncelikle Ceylin sana şükranlarımı sunuyorum.
Gerisi teferruat zaten.
Bana uyar üstad ...
sende geri vites yok zatenBana uyar üstad ...
Gerekirse ilerden döneriz başkansende geri vites yok zaten
laflara bak ya , boşuna kral demiyoruz...Gerekirse ilerden döneriz başkan
Estflaflara bak ya , boşuna kral demiyoruz...
''birileri demiş öldü , söyleyin onlara kral geri döndü'' yaz bunu güzel laf buEstf
soytarı olmayalım yeter bize
Güzel insan....
Sen sonunda bizim imzayı kamyon arkasına çevirceksin başkan''birileri demiş öldü , söyleyin onlara kral geri döndü'' yaz bunu güzel laf bu
farkettim müdürSen sonunda bizim imzayı kamyon arkasına çevirceksin başkan
Canın sağ olsun ....
Dimi.Üzerinden zaman geçti yaa , bende okuyunca kıskandım. Ne günlerdi beehh![]()
Kiskanirim tabiKıskanç![]()
TesekkurlerÖncelikle Ceylin sana şükranlarımı sunuyorum.
Gerisi teferruat zaten.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!