Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Seks Kraliçem 😍

Aslan031

Normal Üye
8 Tem 2024
10
29
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar uzun bir aradan sonra radarlarımda olan bu güzel hanımefendiyle geçen en güzel 2 saattim.@TOMRİS hanımı daha önce gitmek isteyipte gidememiştim ukte kalmıştı bende onun buraya gelmesiyle hemen oluşturduk randevuyu.İş çıkışı hemen koyuldum yollara ve evine geldim ki beni seksi kıyafetiyle karşıladı ben 😍 hayran kaldım kendilerine daha sonra havanın sıcak olmasıyla birlikte soğuk ikramlarımızı yudumladık yudumlarken sohbetimizi yaptık işten gelmiş olmam sebebiyle kendilerine kötü kokmamak için attım kendimi banyoya ve banyo çıkışı direk yatak odasına geçtik.Detay vermeyi hiç sevmem ama öyle güzel gfe yaşattı ki bana daha önce neden gitmediğime pişman oldum açıkçası 2 saat boyunca yataktan kalkmadan devam ettik kendilerine bana yaşatmış olduğu bu güzel 2 saat için kendilere teşekkür ederim tekrardan görüşmek dileğiyle diyerek sözlerime burada son veriyorum

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
1,308
991
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese selamlar uzun bir aradan sonra radarlarımda olan bu güzel hanımefendiyle geçen en güzel 2 saattim.@TOMRİS hanımı daha önce gitmek isteyipte gidememiştim ukte kalmıştı bende onun buraya gelmesiyle hemen oluşturduk randevuyu.İş çıkışı hemen koyuldum yollara ve evine geldim ki beni seksi kıyafetiyle karşıladı ben 😍 hayran kaldım kendilerine daha sonra havanın sıcak olmasıyla birlikte soğuk ikramlarımızı yudumladık yudumlarken sohbetimizi yaptık işten gelmiş olmam sebebiyle kendilerine kötü kokmamak için attım kendimi banyoya ve banyo çıkışı direk yatak odasına geçtik.Detay vermeyi hiç sevmem ama öyle güzel gfe yaşattı ki bana daha önce neden gitmediğime pişman oldum açıkçası 2 saat boyunca yataktan kalkmadan devam ettik kendilerine bana yaşatmış olduğu bu güzel 2 saat için kendilere teşekkür ederim tekrardan görüşmek dileğiyle diyerek sözlerime burada son veriyorum
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,095
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

Tomris Çevrimiçi
25 Ocak 2024
89
260
Bebiiiişşşiiimmm çok naziksin çok teşekkür ederim ayrıca çok güzel öpüyordun napıyım çıkamadık yataktan ☺️ çok öpüyorum seni her zaman beklerim 💖☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar