Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme “Senden öncesi zaman kaybıymış İyi ki geldin hayatıma.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Venusedogru Çevrimdışı
30 Ara 2020
89
158
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nefes kadın, iyi ki geldin hayatıma… 🤍

Bu kaçıncı görüşmemiz, bu kaçıncı nefes alışım sayamadım artık. Doymak istemiyorum asla sana.!

Gözlerinden mi başlasam anlatmaya yoksa o bal dudaklarından mı?

Kendimi en huzurlu hissettiğim kollarda geçirdiğim 12 saatin etkisinden henüz çıkamamamışken sizlerle paylaşmak istedim mutluluğumu…

Söylediğim gibi nefes kadınımla sayısız görüştüm. Her biri bir öncekinden daha özel daha güzel.
Ama sıcaklık, samimiyet, karşılama hep ilk günki gibi…
O beni benden alan kıvrımları, yuvarlak dik göğüsleri, kendi yörüngesi olan şahane kalçası, bal dudakları, insanı baktıkça huzura sürükleyen gözleri, ince ama kulağa çok hoş gelen bir melodi misali sesi…
Ben kayboldum bu kadında arkadaşlar.
Gözüm bir başkasını görmez oldu. Her bulduğum boşlukta nefes kadınıma koşarım. Bir onun kollarında nefes aldığımı hissediyorum çünkü. Sohbetlerimiz farketmez her konu onunla konuşurken çok keyifli. Kendisi çok kültürlü her konuya hakim. İnsan yanında sıkılmıyor ama zaman ışık hızında geçiveriyor.
Hangi ara geldim hangi ara gidiyorum anlayamıyor insan.
Artık biliyorsunuz özel anlarımıza girmiyorum, ama size yatakta yaşayabileceğiniz en harika dakikaların garantisini veriyorum, ben şahitim.

Kıvırcık saçları o kadar parlak o kadar güzeller ki, kokusu hiç bilmediğim hiç duymadığım bir koku bırakın o dünyaca ünlü markaların kokularını onlar bile böyle bir koku almamışlardır hayatları boyunca.

Anlatıcak daha neler neleri varda hem kelimeler yetmez hemde ellerim.

Nefes kadınım çok teşekkür ederim büyüleyici saatler için. Herşey o kadar mükemmeldi ki etkisinden çıkmak asla istemiyorum. En kısa zamanda tekrardan sevişmek üzere nefes kadınım.
Kendine çok dikkat et lütfen.

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
457
1,033
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Nefesinize sağlık,
Paylaşım için teşekkürler.

Gwen61 Çevrimdışı
11 Tem 2022
360
499
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Nefes kadın, iyi ki geldin hayatıma… 🤍

Bu kaçıncı görüşmemiz, bu kaçıncı nefes alışım sayamadım artık. Doymak istemiyorum asla sana.!

Gözlerinden mi başlasam anlatmaya yoksa o bal dudaklarından mı?

Kendimi en huzurlu hissettiğim kollarda geçirdiğim 12 saatin etkisinden henüz çıkamamamışken sizlerle paylaşmak istedim mutluluğumu…

Söylediğim gibi nefes kadınımla sayısız görüştüm. Her biri bir öncekinden daha özel daha güzel.
Ama sıcaklık, samimiyet, karşılama hep ilk günki gibi…
O beni benden alan kıvrımları, yuvarlak dik göğüsleri, kendi yörüngesi olan şahane kalçası, bal dudakları, insanı baktıkça huzura sürükleyen gözleri, ince ama kulağa çok hoş gelen bir melodi misali sesi…
Ben kayboldum bu kadında arkadaşlar.
Gözüm bir başkasını görmez oldu. Her bulduğum boşlukta nefes kadınıma koşarım. Bir onun kollarında nefes aldığımı hissediyorum çünkü. Sohbetlerimiz farketmez her konu onunla konuşurken çok keyifli. Kendisi çok kültürlü her konuya hakim. İnsan yanında sıkılmıyor ama zaman ışık hızında geçiveriyor.
Hangi ara geldim hangi ara gidiyorum anlayamıyor insan.
Artık biliyorsunuz özel anlarımıza girmiyorum, ama size yatakta yaşayabileceğiniz en harika dakikaların garantisini veriyorum, ben şahitim.

Kıvırcık saçları o kadar parlak o kadar güzeller ki, kokusu hiç bilmediğim hiç duymadığım bir koku bırakın o dünyaca ünlü markaların kokularını onlar bile böyle bir koku almamışlardır hayatları boyunca.

Anlatıcak daha neler neleri varda hem kelimeler yetmez hemde ellerim.

Nefes kadınım çok teşekkür ederim büyüleyici saatler için. Herşey o kadar mükemmeldi ki etkisinden çıkmak asla istemiyorum. En kısa zamanda tekrardan sevişmek üzere nefes kadınım.
Kendine çok dikkat et lütfen.

Asıl sen benim hayatıma iyi ki geldin bitanem.🥰😍😍
Sonsuza kadar böyle devam etsin bu güzel döngü balım.😙😙😚
Doymayalım hiç birbirimize birtanem.😋🥰😘😍😍
Sana bırakıyorum balım nereden istersen oradan başla anlatmaya.💕💕💞💞

Bebeğimmmm seninle geçirdiğim her saniye çok özel👄💋💋
Seninle sohbet etmek çok zevkli bitanem doymak bilmiyor insan.😌🥰🥰
Beni bu güzel övgülerinle hem yücelttin hemde onure ettin bebeğim.😙😗😗
Çok teşekkür ederim canımın içi.🥰🥰🥰
Senin gözünden kendimi görmek çok muhteşem bir duygu gerçekten.❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

Bende sende kayboldum canım benim.💕💖💖

Her bulduğun boşlukta her zaman bana koş bebeğim.🥰🥰
Sende çok kültürlüsün balım.😙😚
Evet zaman çok çabuk geçiyor.🥹🥹
Ama bu bize engel değil çünkü her fırsatta hep birlikte oluyoruz.😊☺️🥰🥰

Senin kokunda muhteşem bitanem.😍😍
Oksijen misali bağımlılık yapıyor insana.😁🤩🤩

Asıl ben teşekkür ederim canımın için herşey için.🥰😍😍
Etkisinden asla çıkma zaten balım.🍯🍯
Artık o kısa zaman geldi bebeğim görüşmemiz gereken konular var.😁😁😋😋

Şarkı için ayrıca teşekkür ederim ince düşünceli adam.😙😙😚
Bir kadını nasıl mutlu edebilirsin çok iyi biliyorsun.🤩🤩🤩
Öpüyorum bal dudaklarından.😘😘
Fazla bekletme beniii.😋😋💋💋👄👄🫦👄🫶🏻🫶🏻❤️‍🔥💓💓💗💖💘💝💞💕❣️❣️🤍🖤💜❤️💚💚💜💜😍🥰😘🥰😍😚😙😗😗😙😙😋😋😋🤩🤩🤩❤️‍🔥💓❤️🖤🤍🤍🤎❣️❣️💖💘💝💞💕❣️❣️💗💓

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar