Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Seni öpsem ya bi dudağından

Kadıköyden

Normal Üye
2 Ağu 2020
16
83
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Vallahi bekleyemedim bu defa.

Eve yeni geldim ve bir şeyler anlatmak istedim.

Tatlı ve kıvırcık gerçekten. Kıvırcık saç (❤🧡💛💚💙💜) benim için hassas bir nokta, kendisine de söyledim. Saçlarını izlemekten bir süre zamanın izini bile kaybettim.

Yok bir daha olmaz aynı çılgınlıklar derken hayatımda, biraz pes etmiş bir haldeyken kıvırcık saçları ve tavırları beni yine inandırdı bazı şeylere.

Bu forumda tanıdığım herkesi çok sevdiğim gibi Tatlı Kıvırcık'ı da öyle sevdim. Zamansız, bu dünyadan ve içindekilerden çok uzak bir deneyimdi.

Seni çok sevdim, umarım seni kıracak, üzecek hiçbir şey demeden bitirebilmişimdir o muhteşem 3 saati.

Bir gün tekrar buluşmak dileğiyle :)🙏

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Vallahi bekleyemedim bu defa.

Eve yeni geldim ve bir şeyler anlatmak istedim.

Tatlı ve kıvırcık gerçekten. Kıvırcık saç (❤🧡💛💚💙💜) benim için hassas bir nokta, kendisine de söyledim. Saçlarını izlemekten bir süre zamanın izini bile kaybettim.

Yok bir daha olmaz aynı çılgınlıklar derken hayatımda, biraz pes etmiş bir haldeyken kıvırcık saçları ve tavırları beni yine inandırdı bazı şeylere.

Bu forumda tanıdığım herkesi çok sevdiğim gibi Tatlı Kıvırcık'ı da öyle sevdim. Zamansız, bu dünyadan ve içindekilerden çok uzak bir deneyimdi.

Seni çok sevdim, umarım seni kıracak, üzecek hiçbir şey demeden bitirebilmişimdir o muhteşem 3 saati.

Bir gün tekrar buluşmak dileğiyle :)🙏
Teşekkür ederim benim için de güzel bı zamandı seni tanıdığıma memnun oldum görüşmek üzere 🙏😘

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Tebrikler dostum. Kendisini burdan evelden sosyal medya mecralarindan takip ediyordum.merak ettigim bi bayandi. Ben buralarda yokkene forumumuza gelmis hos gelmis. Fiizigi saclari paylasimlari guzel bir bayan. Yasayana yasatana sevgilerle dielim. Darisi soz verdigim partnerlerimle bana dielim.
🙏😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar