Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sevimli Ceylin

Pyrz3934 Çevrimdışı
27 Tem 2020
2
14
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ceylin hanımı Bugün aradım ve hemen cevap verdi tamam görüşelim dedi.Sonra bastım gittim avcılarda yeri tuttum ve tam saatinde yanıma geldi.Karşımda bir afet duruyordu.Oturduk tv nin karşısına yaktık sigaraları.Gözlerinin rengi o kadar güzelki göz kontağı kurmadan kendinizi alamıyorsunuz.Daha sonra bi duş aldı ve istediğim kıyafetleri giydi.Daha sonra ayakta başlayan malum konu yatakta mutlu sona ulaştı.Pozisyon konusunda çok rahat istediğinizi yapıyor.Oralı süper.1.seanstan sonra muhabbete başladık baya koz arkadaşınız gibi bıcır bıcır konuşmayı çok seviyor.En önemlisi çok ama çok titiz.Ben bu kadar temiziyle ilk defa karşılaştım diyebilirim mis gibi kokuyor.Herkese tavsiye ederim kendisi ultra biri.Ceylincim her şey için tşk ederim en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere...

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ceylin hanımı Bugün aradım ve hemen cevap verdi tamam görüşelim dedi.Sonra bastım gittim avcılarda yeri tuttum ve tam saatinde yanıma geldi.Karşımda bir afet duruyordu.Oturduk tv nin karşısına yaktık sigaraları.Gözlerinin rengi o kadar güzelki göz kontağı kurmadan kendinizi alamıyorsunuz.Daha sonra bi duş aldı ve istediğim kıyafetleri giydi.Daha sonra ayakta başlayan malum konu yatakta mutlu sona ulaştı.Pozisyon konusunda çok rahat istediğinizi yapıyor.Oralı süper.1.seanstan sonra muhabbete başladık baya koz arkadaşınız gibi bıcır bıcır konuşmayı çok seviyor.En önemlisi çok ama çok titiz.Ben bu kadar temiziyle ilk defa karşılaştım diyebilirim mis gibi kokuyor.Herkese tavsiye ederim kendisi ultra biri.Ceylincim her şey için tşk ederim en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere...
Canım rica ederim ben teşekkür ederim görüşmek üzere 😘

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,157
1,971
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yani Ceylinde Tatlı Kıvırcığımız mıııııı

Cngzhn Çevrimdışı
28 Haz 2020
62
231
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkür ederiz

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar