- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen var ya çok fenasınBebeğim benim gözüm direk o mis gibi olan ve mükemmel görünen bal kutuna gittianılar canlandi gözümde
Ayrıntı yumuşacık bir şeftali olabilirHadi bakalım o şeytanı bulabilcekmisiniz
mavişler
![]()
Daha dikkatli bakın1.Şeytan göğüsleriniz üzerinde yüzen kuğu ( yastık deseni öyle bir görüntü oluşturmuş )
2.Şeytan koltuk altındaki ben sanıırım
@Cansel Ulusoy
Canım benim orda bir tüysüz şeftali gördüm. Tamda ağzıma dilime göre yalamalıkmı desem ne desemHadi bakalım o şeytanı bulabilcekmisiniz
mavişler
![]()
O ayrıntı bi başka haz dolu hazine olmasın sakınHadi bakalım o şeytanı bulabilcekmisiniz
mavişler
![]()
Kesinlikle bak bu olabilir hiç aklıma gelmedi benim içinde sizin içinde değişik oldu koltukta olmam demiyatak degil de koltukta olman bence![]()
Sen ne istersen o söyle bebişimCanım benim orda bir tüysüz şeftali gördüm. Tamda ağzıma dilime göre yalamalıkmı desem ne desem![]()
Sen neysen ben onu yerim canım benimEvet doğru bir karar çilekevet
![]()
Böyle bir meleği görünce insanın şeytanı bulası gelmiyor şeytan bile meleğe döner seni görse güzellikHadi bakalım o şeytanı bulabilcekmisiniz
mavişler
![]()
Öyle harbiden yatak dışına çıkmak iyidir. Koltuk darda olsa vücutlar birleşince bi önemi kalmazKesinlikle bak bu olabilir hiç aklıma gelmedi benim içinde sizin içinde değişik oldu koltukta olmam demi![]()
Yerim o şeytan ayrintiyi benHadi bakalım o şeytanı bulabilcekmisiniz
mavişler
![]()
Odağım o kadar dağıldıki cansel senden başka bir şey göremiyorumHadi bakalım o şeytanı bulabilcekmisiniz
mavişler
![]()
Melekler beri şeytanlar geri bebeğimHadi bakalım o şeytanı bulabilcekmisiniz
mavişler
![]()
Evet ikiside melek ama biri iyi biri kötüOrtada bir melek varken şeytanı kim arar ama dur biraz şeytan da bir melekti değil mi![]()
Beraber karar veririz o gün hangi meyve olacağıma canımSen neysen ben onu yerim canım benim![]()
Evet ne yapalım artık sıcaktan biraz hava alsınHavadar olmuşalt kısımlar için
Evet unutmuşumİç çamaşırı giymemişsiniz
Olur mu gerçektenBöyle bir meleği görünce insanın şeytanı bulası gelmiyor şeytan bile meleğe döner seni görse güzellik![]()
Mesajını aldımÖyle harbiden yatak dışına çıkmak iyidir. Koltuk darda olsa vücutlar birleşince bi önemi kalmaz![]()
Sen bana zehir olsan ben seni yine yerim canım benimBeraber karar veririz o gün hangi meyve olacağıma canım![]()
Ne güzel mesaj bu böyle seftaliyide bal da çok severimEntarisi ala benziyor
Seftalisi bala benziyor
![]()
Ben sizin için şeytanda olurumŞeytanım sensen tüm günaylarına ortak olurum güzellikkk
Canım benim teşekkür ederimAdeta bir melek gibisiniz
Çok normal canım hayırlısı olsunOdağım o kadar dağıldıki cansel senden başka bir şey göremiyorumbu normal mi?
![]()
Teşekkür ederimseks şeytanı boylu boyunca yatıyor zaten görmemek mümkünmü
Melekler hep bizimle olsun bebişimMelekler beri şeytanlar geri bebeğim![]()
Evet kesinlikleİyilik kötülük göreceli kavramlar![]()
Hahaaa gerçekten mi
Rica ederim bitanem sen benim kıymetlimsin güzelim benimHahaaa gerçekten miteşekkür ederim bebeğim
ama ben sana kıyamam kii
![]()
Söz konusu sen isen oda olurOlur mu gerçektenşeytanıda melek yaparsam bravo bana
![]()
Teşekkürler canımRica ederim bitanem sen benim kıymetlimsin güzelim benim@Cansel Ulusoy görüştüğümüzde yer yerinden oynayacak
![]()
Hayat şartları herşey okadar pahalı ki don bile alamıyoruz artıkbence ayrıntı şu. don giymemişsin şekerim![]()
yok be ondan değil. havalar sıcak püfür püfür essin diye giymemişsindirHayat şartları herşey okadar pahalı ki don bile alamıyoruz artık![]()
yok be ondan değil. havalar sıcak püfür püfür essin diye giymemişsindir![]()
sensin yerim.Yaaa yerim seni birde açıklama yapıyor
![]()
sensin yerim.hatta ısıvıvım bak
tabi tabii çok az. kolunda saat isi yapacak kadarÇok ısırma amaa
azcık çok az
![]()
Bence çok fazlatabi tabii çok az. kolunda saat isi yapacak kadar
tam ta azcık ısıvıvım. kedi gibiBence çok fazlaolmaz hayır...
![]()
Söz mütam ta azcık ısıvıvım. kedi gibi![]()
Teşekkür ederim bebitommHer zamanki gibi mükemmelsin bebito.Seçimler ,pozlar harikulade❤❤❤
Yerlerde yuvarlanilmaliMesajını aldımarada farklı yerlerde poz vereyim
Vücutlar birleşince bence bir önemi olur heryer dar gelir![]()
Yerde yuvarlanırken bir yerlerimizi sakatlamayız demiYerlerde yuvarlanilmali![]()
O kadar şiddetli olacağını düşünmüyorumYerde yuvarlanırken bir yerlerimizi sakatlamayız demi![]()
şöz yaa.Söz münedense hiç inanmak gelmiyor içimden
![]()
Sooyle bali akan yarma seftaliye hele, yememde yaninda yatarimNe güzel mesaj bu böyle seftaliyide bal da çok severim![]()
Ateşle barut yanyana yuvarlanmaz bebişimO kadar şiddetli olacağını düşünmüyorumama dikkat etmekte fayda var
![]()
Gerçekten mişöz yaa.inan bana
![]()
Sooyle bali akan yarma seftaliye hele, yememde yaninda yatarim![]()
Kimmm ben miiçok yaramazsın çok hahahah
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!