Creazyyy
Normal Üye
- 7 Eki 2019
- 4
- 23
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
İş seyahatleri için geldiğim istanbula her gelişimde forumdan mutlaka görüşme yapmaya çalışıyorum iki gündür süren bitmek bilmeyen is toplantıları yüzünden tam elimiz boş dönecem derken toplantı erken bitti uzun zamandır ilgimi çeken paylaşımlarıyla merak uyandıran isminin hakkini sonuna kadar veren tatlı mi tatlı kivircikla hemen irtibata geçtim randevu koparmaya çalıştım sağolsun kırmadı aksam saat 20:30 için sözleştik kagithaneden beşiktaşa otele ordan da atakoye süren serüven başladı evi merkezi biyerde gerek araçla gerek toplu taşımayla rahatca bulunabilecek bi yerde küçük temiz ve sirin bi dairede görüşüyor kendisi kapıyı açtıktan ve kendisinin guzelligini gördükten sonra 1 saatin yetmeyeceğini düşünmeye başladım ama zaman kısıtlı gerek ilgisi gerek fiziği inanın insanın aklını başından alıyor bi ara tutumdum kaldim
salt seks odaklı görüşme yapan birisi değilim ama inanın 1 saatte iki seans bile yetmiyor aklınız hala kendisinde kalıyor özel konulara biraz değinecek olursak kaprisli birisi değil zevk almaya ve vermeye odaklanıyor oralı on sevişmesi mükemmel harika vücudu var dövmelerine bayıldım bi ara koltukta sevişirken küçük aslan limon ayaklarımı tirmaliyordu herhalde kiskancliktan
hâk vermedim değil kediye tekrar görüşürmüşüm mutlaka bal dudaklarının tadı hala damağımda bana bu güzel dakikaları yaşattığı için kendisine çok teşekkür ederim bir sonraki istanbul seyahatinde tekrar görüşebilmek umidiyle