Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sıcak sıcağı söktü💕

bluenike

Normal Üye
28 Ocak 2023
11
61
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Özel durumlardan ötürü yılın en sıcak günlerinden birinde yola düştüm. Yalan yok, başına gelenlerden dolayı Taksim benim için bir "yer" değildi uzun süredir. Ancak buradaki pek latif, nostaljik bir Taksim yazısından dolayı, epeydir takibinde olduğum Meltem hanım için "yanından bile geçmeme" yeminimi bozdum. İyi ki de bozmuşum. Zaten forumdaki yorumları nedeniyle yemin ha bozuldu, ha bozulacaktı.
Daha ilk iletişimden itibaren klasını belli eden bir hanım Meltem. Öyle canımlar, cicimler, aşkitolar yok. Siz nasıl hitap ediyorsanız o da öyle davranıyor (önce senli-benli olmak gerek). Bir de beni benden alan ses tonu ve diksiyonu (bu, biz eskiler için önemli ya da tersi "biz eskidikçe önemli olmaya mı başladı" ne?) Hasılı, iletişim, yönlendirme, konum, hepsi dört dörtlük.
Yatak konusuna gelince öncelikle torun torba sahibi olacak birine sabrından dolayı teşekkür ederim. Ama başlıkta dediğim gibi "sıcak sıcağı söktü"; orali, performansı ve yaklaşımı ile içimden bir Casanova çıkardı neredeyse...Yıllar sonra yeniden a-level servis almış biri olarak söyleyebilirim ki, hijyen ve temizlik de on numara. Kanımca bir kadının en güzel yaşlarında Meltem. Bu nedenle de, yatak konusu bir yana, kültürel sohbet edebileceğiniz, dertleşeceğiniz bir arkadaş. Yani "zihin dostu" da. Çok teşekkürler ve en kısa zamanda yeniden görüşmek umuduyla, derinden öpüyorum😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,900
10,100
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar