Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sıcak sıcak harikulade bir Görüşme <3

atasff Çevrimdışı
29 Haz 2022
106
278
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İyi akşamlar değerli forumdaşlar bugün perşembe gününden bu yana 3. hızlı görüşmemi gerçekleştirdim. Sanırım yaşımdan dolayı (29) libidom ve enerjim tavan. :) Neyse gelelim konumuza gün içinde iletişime geçerek Canselciğimle akşam saatine güzel bir 2 saatlik görüşmemizi ayarladık. Ve yine ilk buluşmadan tadı damağımda kalan o güzel sanat eseri harikulade insanla tekrar buluşmuştum 2. görüşmemiz olduğundan daha rahat ve relax idim. İkramlar, güzel sohbet, ve dahası enfesti haftabaşında böyle bir gevşemeyle başlamak çok iyi geldi. Görüşmemizin detayları özel olduğundan aramızda kalsın deyip,
kendisine buradan tekrar teşekkürlerimi sunmak istiyorum. 😚😚😚🌹🌹🌹🙏🙏🙏

Okuduğunuz için teşekkürler...

Thorrr Çevrimiçi

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,223
5,845
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İyi akşamlar değerli forumdaşlar bugün perşembe gününden bu yana 3. hızlı görüşmemi gerçekleştirdim. Sanırım yaşımdan dolayı (29) libidom ve enerjim tavan. :) Neyse gelelim konumuza gün içinde iletişime geçerek Canselciğimle akşam saatine güzel bir 2 saatlik görüşmemizi ayarladık. Ve yine ilk buluşmadan tadı damağımda kalan o güzel sanat eseri harikulade insanla tekrar buluşmuştum 2. görüşmemiz olduğundan daha rahat ve relax idim. İkramlar, güzel sohbet, ve dahası enfesti haftabaşında böyle bir gevşemeyle başlamak çok iyi geldi. Görüşmemizin detayları özel olduğundan aramızda kalsın deyip,

paylaşım için teşekkürler

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Tatlım bu güzel yorumun ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim 🤗🤗 ve o güzel hediyen için ayrıca teşekkür ediyorum çok mutlu oldum 🥰🥰🥰 evet artık birbirimize yavaştan alışıyoruz her görüşmemiz bir öncekinden daha güzel oluyor daha nice güzel ve sohpetli, sevişmeli daha güzel, güzel görüşmelerimize diyorum seni kocaman öpüyorum 💋💋💋seni tanımak harika 😎😎🤗🤗🤗🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar