Boyka
Normal Üye
- 24 Ağu 2022
- 48
- 156
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Selamlar dostlar, Ceylin ile 3 saatlik bir görüşmemiz oldu; evi merkezi bir konum da ulaşımı oldukça kolay. Evi gayet temiz ve hijyenik, ayrıca klas bir dekorasyonu var benim hoşuma gitti. İkramlar ve misafirperverliği mükemmel diyebilirim. Gelelim Ceylin hanıma, hem çok çekici hem tatlı bir kadın. Vücut hatları, kıvrımları muazzam güzellikte. Yüzü bir o kadar tatlı ve sempatik. Ben net olarak kendisine hayran oldum. Ceylin ile yakınlaştığı mız anlara gelirsek, farklı bir enerji ve romantizm üzerine kurulu bir sevişme diyebilirim. Her anı benim için haz doluydu. 30 yaşında bir erkek olarak hatırı sayılır kadınla birlikte oldum, Ceylin ile geçirdiğim anlar unutulmayacak olanlardan benim için. Sanatsal bir erotizm vardı adete, döngüsel şiirsel bir sevişme diyebilirim, sexten öte olarak. Net olarak söylemek gerekirse güzel bir kadın olduğunu biliyordum ama böle harika zaman geçireceğimi düşünmemiştim, çok mutlu etti beni. Umarım @Tatlı Kıvırcık 'da keyif almıştır, kendisini tanıdığım için mutluyum. Kendinize bir iyilik yapın Ceylin'le tanışın derim.