- 27 Ağu 2021
- 4
- 65
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bugün iki saat Sinemelez ile görüştüm. Ben güldürmeyi gülmeyi seven adamım @SineMelez’de öyle. Gerçekten çok içten ve sıcakkanlı. İletişimi hem komik hemde arkadaşça. Bana güzel ikramlarda bulundu. Sırf bu güzel muhabbeti ve sürekli bana ikram hazırlaması bile GFE için yeter. Teni çok güzel yumuşacık ben çılgınlar gibi öpmelere doyamadım o kadar temiz bir teni var ki birde sıkmış parfüm öptükçe durduramadım kendimi daha da öptüm. Vücut varya of of. Bacaklar sütun mis gibi kalça varya kalça beni çıldırttı. Kalçası sıkı ve gayette seksi kıvrımlara sahip. Vücudu gerçekten efsane bir vücut ve güzelde bir kız. Prone-bone pozisyonunda o kalçalar neydi öyle. İlk seanstan sonra ikinci seans için başka bir kıyafet giymesini rica ettim sağolsun kırmadı. Farklı pozisyonlarda gerçekten çok başarılı. Reverse-Cowgirl’de resmen sevgililer gibi el ele tutuştuk. Oooo blowjob’u nasıl unuturum. Blowjob’da resmen okyanus derinlerine dalar gibi derine indi bir de gözleriyle bana bakması yok mu seni yerim @SineMelez. Güzelliği, seksapalitesi, kıvrımları, muhabbeti, ilgisi, yatak performansı hepsinden o kadar haz aldımki
çok güzel bir GFE oldu benim için. Aşırı mutlu oldum seanslar bittikten sonra. Gidenler zaten bağımlısı. Gitmeyenler kesinlikle tanımalı. Tadın hala damağımda kaldı bebeğim @SineMelez
çok güzel bir GFE oldu benim için. Aşırı mutlu oldum seanslar bittikten sonra. Gidenler zaten bağımlısı. Gitmeyenler kesinlikle tanımalı. Tadın hala damağımda kaldı bebeğim @SineMelez