Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinem hanım :) (resim içerir)

serhatilker Çevrimdışı

serhatilker

Daredevil
1 Ağu 2015
121
355
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar. Birkaç gün önce Sinem'le arayı açtığımı fark ettim. Uzun zamandır tanıdığım ve çok sevdiğim birisidir. Bugün tekrar buluştuk.

Bu sefer yeni evine gittim. Bulması kolay bir yerde, park sorunu yok. Girişte güvenlik var ama sıkıntı yaratacak bir durum yok. Rastgele bir isim söyleyip girebilirsiniz.

Sinem'e "gerek yok" dememe rağmen yine bir çok ikram hazırlamış. Evi pırıl pırıldı, güzel lüks bir daire. Rahat etmede hiçbir sorun yok. Sinem'in samimiyeti, hoş sohbeti yeter zaten. Güzelliği, tatlılığı, harika elbise seçimleri yine beni mest etti. Güzel bir görüşmeydi, ama yetti mi hayır. Keşke daha fazla zaman geçirebilseydim.

Yatak konusunda çok şey anlatılmış, çok övülmüş zaten. Aynen katılıyorum hepsine. İnsanın aklını başından alıyor yatakta, her zamanki gibi çok çok iyiydiresim_2021-06-02_214328.pngIMG-20210602-WA0007.jpg.

Sinem'in o tatlı hallerini, samimiyetini, güzel sohbetini çok özlemiştim. İyi ki bugün fırsat bulup görüşebilmişiz. Umarım sık sık yine yapabiliriz.

Not: Kıyafetlerine, güzelliğine yine hayran kaldım ve resim çekmek istedim. Kırmadı beni. E forumdaşlar da görsün bari dedim, tamam dedi.

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
862
1,290
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bu güzel fotoğraflı paylaşım için teşekkürler

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,161
3,053
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ben görmeyeli ne kadar da uzamış @SineMelez
Diyecektim ilk fotoyu görünce😁😁😁Baktım ki ikinci fotoda toto yerinde🤣🤣🤣
Sevişmenize sağlık...

Üye silindi 55882

Merhabalar. Birkaç gün önce Sinem'le arayı açtığımı fark ettim. Uzun zamandır tanıdığım ve çok sevdiğim birisidir. Bugün tekrar buluştuk.

Bu sefer yeni evine gittim. Bulması kolay bir yerde, park sorunu yok. Girişte güvenlik var ama sıkıntı yaratacak bir durum yok. Rastgele bir isim söyleyip girebilirsiniz.

Sinem'e "gerek yok" dememe rağmen yine bir çok ikram hazırlamış. Evi pırıl pırıldı, güzel lüks bir daire. Rahat etmede hiçbir sorun yok. Sinem'in samimiyeti, hoş sohbeti yeter zaten. Güzelliği, tatlılığı, harika elbise seçimleri yine beni mest etti. Güzel bir görüşmeydi, ama yetti mi hayır. Keşke daha fazla zaman geçirebilseydim.

Yatak konusunda çok şey anlatılmış, çok övülmüş zaten. Aynen katılıyorum hepsine. İnsanın aklını başından alıyor yatakta, her zamanki gibi çok çok iyiydiEkli dosyayı görüntüle 65898Ekli dosyayı görüntüle 65899.

Sinem'in o tatlı hallerini, samimiyetini, güzel sohbetini çok özlemiştim. İyi ki bugün fırsat bulup görüşebilmişiz. Umarım sık sık yine yapabiliriz.

Not: Kıyafetlerine, güzelliğine yine hayran kaldım ve resim çekmek istedim. Kırmadı beni. E forumdaşlar da görsün bari dedim, tamam dedi.
Canim benim gelmene çok sevindim bende özlemişim çok olmuştu goruşememiştik 🙈
Iyiki geldin çok güzel zaman geçirdim 🥰 seninle zaman su gibi akıyor muhabbetine doyum olmaz 😅 çok dedikodumu yaptik 🤪
Guzel sozlerin için çok teşekkür ediyorum yerin ayrı kuzum çok optum😘 duo program için bekleriz 😅 Ceketininide astim dolaba 🤪

serhatilker Çevrimdışı

serhatilker

Daredevil
1 Ağu 2015
121
355
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canim benim gelmene çok sevindim bende özlemişim çok olmuştu goruşememiştik 🙈
Iyiki geldin çok güzel zaman geçirdim 🥰 seninle zaman su gibi akıyor muhabbetine doyum olmaz 😅 çok dedikodumu yaptik 🤪
Guzel sozlerin için çok teşekkür ediyorum yerin ayrı kuzum çok optum😘 duo program için bekleriz 😅 Ceketininide astim dolaba 🤪

Canım benim senle her dakika çok keyifliydi. Eğer Nil hanım beni kabul ederse ben de çok isterim 😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar