Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinem ile keyifli saatler (Geç kalmış referans)

Oddys

Normal Üye
15 Eyl 2020
39
45
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar herkese,
Forumdaki ilk buluşmamı Sinem Hanım ile yapmış olmak gerçekten çok hoştu. Yazılan referansları okuduğumda negatif geçeceğini düşünmemiştim zaten. Sohbeti çok hoş, Gerçekten çok güzel bir fiziğe sahip, her pozisyona geliyor, oral konusunda da çok başarılı.
Bunların yanında benim gibi ilgisi ayaklara kayabilenler için ekstra not; minicik, bakımlı ve çok güzel ayakları var. Fetiş sevenlere ayrıca duyurulur. 😋

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,585
2,531
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kısa ve öz paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler :) klavyenize sağlıkkk :)))

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,499
2,131
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler..

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
820
695
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık :devilish: :devilish: :devilish:

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,679
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa paylaşım için teşekkürler...

Üye silindi 55882

Selamlar herkese,
Forumdaki ilk buluşmamı Sinem Hanım ile yapmış olmak gerçekten çok hoştu. Yazılan referansları okuduğumda negatif geçeceğini düşünmemiştim zaten. Sohbeti çok hoş, Gerçekten çok güzel bir fiziğe sahip, her pozisyona geliyor, oral konusunda da çok başarılı.
Bunların yanında benim gibi ilgisi ayaklara kayabilenler için ekstra not; minicik, bakımlı ve çok güzel ayakları var. Fetiş sevenlere ayrıca duyurulur. 😋
Canim benim çok teşekkür ederim güzel yazin için seningibi hoş birimi tanidigima çok mutluyum🥰 çok keyfli zaman geçirdim ☺ yine beklerim çok optum 😘🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar