Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinemezle tam kapanma 🥰

Quattro#

Normal Üye
30 Nis 2021
8
27
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam değerli forum üyeleri. Daha önce sinem hanımla ilgili düşüncelerimi paylaşmıstım.
Kendisinin tam kapanmayı yanlış anladım sanırm paylaşımı üzerine fırsat yaratıp sehir dışından cumartesi günü için birlikte tam kapanmamaya karar verdik 🥰
Seksiliği misafirperverliği nazikliği romantikliği yine her zamanki gibiydi. Hatta diğer görüşmelerden kat ve kat fazlaydı 🥰
Kendisi kapanma sürecini çok iyi anlayan bir partner 🥰🥰🥰🥰
Tekrar geleceğim zamanı sabırsızlıkla bekliyorum. Bşr sonraki paylaşımım eger kendisininde izni olursa fotoğraflı olacak😉

25 Nis 2021
219
350
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrik ederim ,Bende kendisi ile kapanacaktim randevu ve otel rezervasyonu her şey tamam iken,benden kaynakli bir durumdan ötürü bulusamadik kısmet olmadı ,kendisini bilgilendirip özür diledim,anlayışı için tesekür ederim.
Ama ,en kısa zamanda tekrar müracaat edeceğim,kabul ederler ise

Quattro#

Normal Üye
30 Nis 2021
8
27
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler. Ortam biraz düzelsin ilk tanışmak istediklerimden biri Sinem
Ortam birqz düzelsin diye beklerseniz çok şey kaybedersiniz:)
Sinem hanım çok seçici ince eleyip sık dokuyor görüştüklerini o konuda içiniz rahat olabilir

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,679
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

Üye silindi 55882

Selam değerli forum üyeleri. Daha önce sinem hanımla ilgili düşüncelerimi paylaşmıstım.
Kendisinin tam kapanmayı yanlış anladım sanırm paylaşımı üzerine fırsat yaratıp sehir dışından cumartesi günü için birlikte tam kapanmamaya karar verdik 🥰
Seksiliği misafirperverliği nazikliği romantikliği yine her zamanki gibiydi. Hatta diğer görüşmelerden kat ve kat fazlaydı 🥰
Kendisi kapanma sürecini çok iyi anlayan bir partner 🥰🥰🥰🥰
Tekrar geleceğim zamanı sabırsızlıkla bekliyorum. Bşr sonraki paylaşımım eger kendisininde izni olursa fotoğraflı olacak😉
Yaa çok güzel kapanmaydi 😀 masaja bayildim bebek gibi oldum 🥰 eline saglik kuzum😘 harika birisin seninle zaman hızlı geçyor 🙁 Yine beklerim 😍

Üye silindi 55882

Tebrik ederim ,Bende kendisi ile kapanacaktim randevu ve otel rezervasyonu her şey tamam iken,benden kaynakli bir durumdan ötürü bulusamadik kısmet olmadı ,kendisini bilgilendirip özür diledim,anlayışı için tesekür ederim.
Ama ,en kısa zamanda tekrar müracaat edeceğim,kabul ederler ise
Aaa ben hatırlamadım ama sizi 🙄🙄

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,909
10,106
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Quattro#

Normal Üye
30 Nis 2021
8
27
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaa çok güzel kapanmaydi 😀 masaja bayildim bebek gibi oldum 🥰 eline saglik kuzum😘 harika birisin seninle zaman hızlı geçyor 🙁 Yine beklerim 😍
Sana masajımı seveceğini söylemiştim ama 😇 sende çok harikasın koskoca bir gün seninle nasılsın geçti hiç anlamadım bile 🙃 ama merak etme arayı fazla açmam yine geleceğim belki yarın belki yarından yakın biliyorsun sürprizlerle doluyum 🥰🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar