- 27 May 2019
- 795
- 1,082
Merhaba dostlar. Sinem'e referans yazmam gerekirdi çoktan. Bu kaçıncı görüşme oldu.
Yazmamışım. Yeni evine ulaşmam biraz zor oldu.
Navigasyondan dolayı. Kahrolası beni şantiye içine soktu. Ama ben pes eder miyim asla

Sinem güzel bir mini elbise ile karşıladı beni.
O güzel totosunu daha da iştah açıcı hale getirmiş. İkramlar hazırlamış sağolsun.
Oturduk ben biraz soluklandım. Sohbet muhabbet gırgır şamata yaptık. Beni çok güldürdü. Mevzu +18 kavga çıkmasın diye anlatmıyorum ama bu pempişler çok fena

. Sohbet iyi güzel de benim eller rahat durmuyor tabi. Baktık olmayacak odaya geçelim dedik. Ayakta dans eşliğinde oynaşmalar harkülade. Karşılıklı orallarla iyice ısındık birde.
Ayna karşısında doggy 10 numara.
İlk elin günahı olmaz hakim bey

.
Duş sonrası sohbete devam ettik. İkramların tadını çıkardık. Tabi benin gözüm yeni kostümün ayrıntılarında. Rahat durmadım tabi. Hadi doğru yatağa yolculuk. Seksi dansları ile beni mest etti tabi Sinemim. Totoyu çok iyi kullanıyor.
Bu sefer iş uzadı tabi. Bol pozisyonlu aktiviteler sonucu yorgun ama mutlu son.
Teşekkürler Sinemciğim. Tekrar görüşmek üzere öpüyorum seni.
Yazmamışım. Yeni evine ulaşmam biraz zor oldu.
Navigasyondan dolayı. Kahrolası beni şantiye içine soktu. Ama ben pes eder miyim asla

Sinem güzel bir mini elbise ile karşıladı beni.
O güzel totosunu daha da iştah açıcı hale getirmiş. İkramlar hazırlamış sağolsun.
Oturduk ben biraz soluklandım. Sohbet muhabbet gırgır şamata yaptık. Beni çok güldürdü. Mevzu +18 kavga çıkmasın diye anlatmıyorum ama bu pempişler çok fena

Ayna karşısında doggy 10 numara.
İlk elin günahı olmaz hakim bey

Duş sonrası sohbete devam ettik. İkramların tadını çıkardık. Tabi benin gözüm yeni kostümün ayrıntılarında. Rahat durmadım tabi. Hadi doğru yatağa yolculuk. Seksi dansları ile beni mest etti tabi Sinemim. Totoyu çok iyi kullanıyor.
Bu sefer iş uzadı tabi. Bol pozisyonlu aktiviteler sonucu yorgun ama mutlu son.
Teşekkürler Sinemciğim. Tekrar görüşmek üzere öpüyorum seni.