- 24 Şub 2022
- 124
- 143
- 30
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba sevgili zampara dostlar. Sonunda forumdan ilk görüşmemi, ilk günden beri dikkatimi çeken, paylaşım ve mesajları ile beni ağır tahrik eden Cansel hanım ile gerçekleştirdik. Aşırı yoğun geçen bir aylık iş tempomda bitmiş bir enerji ile yanına gidip üstüne enerji harcayıp yanından enerjik ayrıldığım, benim vücut fizyolojimin şaştığı bir görüşme oldu. Öncelikle 1 saat dediğimiz görüşmeyi her mesajlaştığımızda 4 saate kadar çıkardık
Evine giderseniz eğer çay kahve şarap vs gibi bir şeyler ikram etmeden ağzınıza kuruyemişler çikolatalar sokmadan sizi göndermeyecektir. Bol bol sohbetli skorlu bir görüşme yaşadık. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım açıkçası.
Görüşme detaylarından bahsedecek olursak ilk mesajdan beni evden uğurlamasına kadar güler yüzlü sevecen ve pozitif bir insan. Fiziksel olarak gayet düzgün sizi yatakta anlayan ve duruma göre dümeni eline alıp zirveye taşıyan gerçek bir partner. Her seans sonrası duşumuzu aldıktan sonra kostüm değişikliği yaparak nefes kesici görüntüler yaşatıyor. Çok uzatmadan kendisine burdan çok teşekkür ediyor ve yeniden görüşme dileklerimi iletiyorum. Fotoğrafı da güzel gecemizden bir hatıra olarak buraya bırakıyorum.

Görüşme detaylarından bahsedecek olursak ilk mesajdan beni evden uğurlamasına kadar güler yüzlü sevecen ve pozitif bir insan. Fiziksel olarak gayet düzgün sizi yatakta anlayan ve duruma göre dümeni eline alıp zirveye taşıyan gerçek bir partner. Her seans sonrası duşumuzu aldıktan sonra kostüm değişikliği yaparak nefes kesici görüntüler yaşatıyor. Çok uzatmadan kendisine burdan çok teşekkür ediyor ve yeniden görüşme dileklerimi iletiyorum. Fotoğrafı da güzel gecemizden bir hatıra olarak buraya bırakıyorum.