- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şah-ı eser gibi maşallh Roma da böyle sütun çizilmemiş dir
Lıdyanın başkenti sütunları çatlıyor şuan bebegım işi gücü bıraktım
En çok bence sütun gibi. Harikasın.
kelimeler Bu kadar yetersiz olmamıştı burdan T D K Ya sesleniyorum
Ama neden ki...bendecsiz güzel hayaller kurun diye atıyorumBebeğim yapma böyle bak işi gücü bırakıp hayallere dalıyorum sonra❤
![]()
Teşekkürler bebeğimŞah-ı eser gibi maşallh Roma da böyle sütun çizilmemiş dir
Hahahaa teşekkür ederimBeyaz sarayin sütunları gorse kiskanir![]()
Yirim seni ben bebeğimSütun ne ki senin yanında. Bak bak dayamazsın.
Onlar yıkılabilir ama ben yıkılmamRoma sutunlari sonuk kalir senin yaninda![]()
Hahahaa gerçekten miLıdyanın başkenti sütunları çatlıyor şuan bebegım işi gücü bıraktımyine seni izliyorum❤❤❤
Sence zaten hep sütunüm bebekkkkEn çok bence sütun gibi. Harikasın.![]()
Çok teşekkür ederimkelimeler Bu kadar yetersiz olmamıştı burdan T D K Ya sesleniyorum![]()
Teşekkür ederimmüze'ye kaldırmalık değil, yatağa götürmelik sütun olmuş![]()
Teşekkürleretkilenmemek elde değil.
İçinizi hoş etmek benim de hoşuma gitti ne güzel
Çok teşekkür ederimroma roma olalı böyle sütün görmedi![]()
Dört gözleHahahaa gerçekten miaman başkent yerlecbir olucak desene benim yüzümden
izlemeye devam et bebeğim
Keşke duysa da size özel bir olağanüstü güzellik anlamında kelime türetse keşkeÇok teşekkür ederim
T D K duydumu sesinizi ben burdan duydum çünkü![]()
Belki duyarlar sizin sesiniziKeşke duysa da size özel bir olağanüstü güzellik anlamında kelime türetse keşke![]()
Ne demek efendim zat-ı şahanelerinin yüzünde birazcık tebessüm oluşturduysam ne mutlu banaBelki duyarlar sizin sesinizi
Güzel mesajınız için çok teşekkür ederim çok mutlu oldum
![]()
Sorun da orada hayal kurup mesaiye devam etmek çook koyuyorAma neden ki...bendecsiz güzel hayaller kurun diye atıyorum![]()
Gözlerim seni arıyor bebeğim ❤❤❤İyi seyirler bebeğim![]()
Gülümsemek ne kelime kahkaha attım çok güzel mesajınız teşekkür ederimNe demek efendim zat-ı şahanelerinin yüzünde birazcık tebessüm oluşturduysam ne mutlu bana![]()
Kıyamam size...ama en yakın zamanda hayallerinizi gerçekleştirmek isterim siz üzülmeyinSorun da orada hayal kurup mesaiye devam etmek çook koyuyor![]()
Oy oyy ne güzel mesaj. Ben bu gazla baya bir süre idare ederim. Tisikkirlir sipirgirlKıyamam size...ama en yakın zamanda hayallerinizi gerçekleştirmek isterim siz üzülmeyin![]()
Beğendiniz mi...Oy oyy ne güzel mesaj. Ben bu gazla baya bir süre idare ederim. Tisikkirlir sipirgirl![]()
Off off patronGeldim bebeğim burdayım![]()
Senin bu patronun çok para göz bak ben sana soyleyim senide peşinden sürüklüyorOff off patronyine garip yollarda
yine yeniden antalya
![]()
Bebeğim ben yapamıyorumSenin bu patronun çok para göz bak ben sana soyleyim senide peşinden sürüklüyoryine hangi yollara girdi bu adam bunun gitti yol yol değil söyle ona
![]()
Önce iş güvenliği diyorsunBebeğim ben yapamıyorumsen her zaman ne diyorsun
önce iş napayım offf offg
Aç ağzını bakayım damakların çatlamış mıBence damak çatlatan![]()
Aman Allahım bende şuan pert
Ya kaza ❤❤ yapıcam sana yazmaktan ❤❤❤Önce iş güvenliği diyorsun
Haklısın bebeğim ❤❤❤❤❤❤
Aç ağzını bakayım damakların çatlamış mı![]()
Tamam gel hadi bekliyorumyakına gelmem lazım
Neden olmasınAynadan degilde yakından görmek daha güzel olur
Çok teşekkür ederimBu arada resimleriniz beğendim Twitter'da bilginiz olsun❤
Ama gerçeķAman Allahım bende şuan pertçok havalı oldu bu...
teşekkür ederim
![]()
@Cansel Ulusoy cansın ❤❤Aman Allahım bende şuan pertçok havalı oldu bu...
teşekkür ederim
![]()
Sütun senin karşında diz çöker tövbe ister!
Aynalar benden bıktı artıkayna çatlayacak bu güzellik karşısında
Günün anlam ve önemini belirten mesajGerçekten "sütun gibi" deyiminin nereden geldiğini anladığımız an![]()
Yapıt baş yapıt resmen Yunan tanrıları görse savaş çıkarttırırsın yeniden
Savaşa hayırYapıt baş yapıt resmen Yunan tanrıları görse savaş çıkarttırırsın yeniden![]()
Seçim zor oluyorsa üçünü birden yaptırın canım ne olcak3 resimden bir tanesini çerçeve yapmak lazım acaba hangisi daha güzel bilemedim şimdi
Ama kıyamam ki ben sizeeeO bacaklar icin kursun atar kursun yerim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!