Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tac Mahal'e olan Tutkum

Silva34 Çevrimdışı
26 Nis 2021
43
173
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba Forum Sakinleri

Benim için çok değerli ve yeri çok farklı olan İncilay ile dördüncü kez görüştük. Her seferinde ilk defa görüşecek gibi heyecanlanıyor, her seferinde bir öncekinden daha fazla mutlu ayrılıyorum. Her seferinde birbirimizden yeni şeyler öğreniyoruz. Ortak noktalarımız ve hassasiyetlerimiz çok fazla. Kendisi ile olan muhabbetim çok farklı. Muhteşem güzellik ve muhteşem bir fiziğin yanına muhteşem sohbeti, güler yüzü, sempatikliği, doğallığı ve özel anlarımızdaki tutkusu beni çok etkiliyor.

İncilay ile 2 gün öncesinden görüşerek programımızı yaptık. Her zamanki gibi en güzel haliyle beni karşıladı. Birbirimize sarılıp hasret giderdik. Bu sefer sohbet ve yeme, içme faslından önce kendimizi yatağında bulduk. Özel anlarımız da ikimizde istediğimizi alıyoruz. Tam 4 saat görüştük ve tamamını dolu dolu geçirdik. İkramları eşliğinde sohbet ettik, müzik dinledik, dans ettik ve finali İncilayın kendi elleriyle benim için hazırladığı mantı ve madımak yemeğiyle akşam yemeğimizi de yiyerek noktaladık.

Beni bilenler bilir yıllardır dünyanın 7 harikasından biri olan Tac Mahal'e olan sevdam farklıdır. Ve sonunda hindistana tatile gidip o muhteşem yapıtı görme şansım doğduğu için sevinirken, daha gitmeden Tac Mahalimi buldum ben. 😘

@İNCİLAY bebeğim herşey için çok ama çok teşekkür ederim. Hakkın ve emeklerin ödenmez. Özellikle bugünü hiç unutmuycam. Herşey çok ama çok güzeldi. En kısa zamanda tekrar görüşüp tutkularımızın ve sanatımızın peşinden gitmeye devam edelim. Kıymetlimsin ❣️

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
738
662
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler. afiyet olsun bu arada. gerçekten güzel gözüküyor. İncilay'a gitmek için bir neden daha çıktı :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,680
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Lezzetli paylaşım için teşekkürler, çok zaman oldu şöyle güzel bir ev mantısı yemeyeli, aklıma düştü şimdi...

MoonKnight26 Çevrimdışı
6 Haz 2021
241
283
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Millet taa Hindistana gidiyor,biz hala ülke sınırları dışına çıkamadık:cautious:
Afiyet olsun,paylaşım için teşekkürler

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
301
571
Merhaba Forum Sakinleri

Benim için çok değerli ve yeri çok farklı olan İncilay ile dördüncü kez görüştük. Her seferinde ilk defa görüşecek gibi heyecanlanıyor, her seferinde bir öncekinden daha fazla mutlu ayrılıyorum. Her seferinde birbirimizden yeni şeyler öğreniyoruz. Ortak noktalarımız ve hassasiyetlerimiz çok fazla. Kendisi ile olan muhabbetim çok farklı. Muhteşem güzellik ve muhteşem bir fiziğin yanına muhteşem sohbeti, güler yüzü, sempatikliği, doğallığı ve özel anlarımızdaki tutkusu beni çok etkiliyor.

İncilay ile 2 gün öncesinden görüşerek programımızı yaptık. Her zamanki gibi en güzel haliyle beni karşıladı. Birbirimize sarılıp hasret giderdik. Bu sefer sohbet ve yeme, içme faslından önce kendimizi yatağında bulduk. Özel anlarımız da ikimizde istediğimizi alıyoruz. Tam 4 saat görüştük ve tamamını dolu dolu geçirdik. İkramları eşliğinde sohbet ettik, müzik dinledik, dans ettik ve finali İncilayın kendi elleriyle benim için hazırladığı mantı ve madımak yemeğiyle akşam yemeğimizi de yiyerek noktaladık.

Beni bilenler bilir yıllardır dünyanın 7 harikasından biri olan Tac Mahal'e olan sevdam farklıdır. Ve sonunda hindistana tatile gidip o muhteşem yapıtı görme şansım doğduğu için sevinirken, daha gitmeden Tac Mahalimi buldum ben. 😘

@İNCİLAY bebeğim herşey için çok ama çok teşekkür ederim. Hakkın ve emeklerin ödenmez. Özellikle bugünü hiç unutmuycam. Herşey çok ama çok güzeldi. En kısa zamanda tekrar görüşüp tutkularımızın ve sanatımızın peşinden gitmeye devam edelim. Kıymetlimsin ❣

Benim bitanem senin benzersiz naiflikte bir ruhun var ve seninleyken inanılmaz iyi hissediyorum .. seni tanımak benim için büyük şans herşeyin en iyisini hakediyorsun.. ince düşünceli, romantik ve çok tatlısın ve benim için çok özelsin iyiki çok öpüyorum seni ve hemen özlendin 🌷💕🐹😘

Silva34 Çevrimdışı
26 Nis 2021
43
173
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benim bitanem senin benzersiz naiflikte bir ruhun var ve seninleyken inanılmaz iyi hissediyorum .. seni tanımak benim için büyük şans herşeyin en iyisini hakediyorsun.. ince düşünceli, romantik ve çok tatlısın ve benim için çok özelsin iyiki çok öpüyorum seni ve hemen özlendin 🌷💕🐹😘
Bu hayatta ki en güzel şey bir kalbe dokunabilmektir. Ben senin tertemiz kalbine dokunmak istedim sadece hepsi bu. Bende seni çok özledim. En kısa süre içerisinde tekrar görüşeceğiz. Bende seni çok öpüyorum. Kıymetlimsin ❣️

DoctorWho

Normal Üye
16 Nis 2021
17
62
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@İNCİLAY numaranızı aradım ama ulasamadım kayıtlı böyle bir numara yoktur diyor ben sanırım yanliş bişeyler yaptim müsaitseniz görüşmek istemiştm teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar