Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tadı damağımda kaldı

Captain78 Çevrimdışı

Captain78

Normal Üye
5 Mar 2021
49
69
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugün iş için İstanbul'a geldim, kiralık araç vardı ve Kadıköy'e bırakmak üzereyken aklıma Buse hanıma yazmak geldi. Anlık randevu alıp almadığını bilmediğimden şansımı dememek için yinede yazdım sağolsun kendisi o kadar hızlı geri dönüş yaptı ki ben daha ana ekrana geçmemiştim😂. Vakit azlığından sadece bir saat program yapabildik. Evi çok temiz öncelikle onu söylemek isterim. Araç ile gidecekler için park çok büyük bir sorun olabilir.( Ben ikinci turda tam bina önüne park etme şansını buldum) Tavsiye taksi ile gidilmesi.
Çok güler yüzlü pırıl pırıl bir pembişle daha kapı ağzında karşılaşıyorsunuz. Hoş sohbeti var. Çok neşeli. Kedisi de çok cana yakın bu arada.
Ben çok kısa ama çok kaliteli bir vakit geçirdim.
Umarım daha uygun bir zamanda çok daha uzun bir program yaparız.

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
1,230
1,035
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Tanımak istediklerim listemde üst sıralarda kendisi.

Buse PIRIL Çevrimdışı
9 Haz 2018
1,186
2,707
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bugün iş için İstanbul'a geldim, kiralık araç vardı ve Kadıköy'e bırakmak üzereyken aklıma Buse hanıma yazmak geldi. Anlık randevu alıp almadığını bilmediğimden şansımı dememek için yinede yazdım sağolsun kendisi o kadar hızlı geri dönüş yaptı ki ben daha ana ekrana geçmemiştim😂. Vakit azlığından sadece bir saat program yapabildik. Evi çok temiz öncelikle onu söylemek isterim. Araç ile gidecekler için park çok büyük bir sorun olabilir.( Ben ikinci turda tam bina önüne park etme şansını buldum) Tavsiye taksi ile gidilmesi.
Çok güler yüzlü pırıl pırıl bir pembişle daha kapı ağzında karşılaşıyorsunuz. Hoş sohbeti var. Çok neşeli. Kedisi de çok cana yakın bu arada.
Ben çok kısa ama çok kaliteli bir vakit geçirdim.
Umarım daha uygun bir zamanda çok daha uzun bir program yaparız.
Gitme gitme gitme kal bu şehirde 🚢⚓
Çok teşekkür ederim paylaşım için çok naziksiniz sizi tanımak çok güzeldi bende sizden zevk aldım ☺️
Simdikten iyi yolculuklar diliyorum Kaptan🥂 görüşmek dileğiyle 🌞

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar