Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tatli bir kıvırcık

BANKO Çevrimdışı
3 Şub 2021
282
169
62
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ceylin hanımı forumdan takip ediyorum
Güzelliği resimleri beni ona çekiyordu Avcılar nasip olmadı beylikduzundeki evine kısmet oldu epey bir uğrastan sonra kendisinden randevuyu kapmistim
evi gayet bulunabilecek bir yerde giriş çıkış güvenli kapıyı çaldım karşımda kıvır kıvır saçlı harika gözler bir hanımefendi
davet edişi ikramları harika biraz sohbet ettik konuşma diksiyonu çok farklı ben Akdeniz tarafına benzettim yanıldim
Söylemeyeyim nereli olduğunu gittiğinizde siz sorarsınız özel kısma pek girmek istemem o rasi anlatılmaz yaşanır evi çok derli toplu vede çok güzel
Güzelliği evinede yansımış mutlaka görülmesi ve yaşanması gereken tatlı bir kıvırcık kıvırcık salatayı çok severim ama
Bu kivircigi daha çok tekrar görüşmek üzere 😘😘😘😘😘

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
638
1,438
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık 😀 Ben kendisininin İzmirli olmadığını öğrenince, “ Neden?, nasıl yani?” diye sormuştum 😂😂😂 Kendisi de oturup izah etmek durumda kalmıştı 🤣🤣
İzmir kızları güzel tabi ama tatlı kıvırcıkta ayrı bir güzel hani 😍😍🌹

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Güzelliği resimleri beni ona çekiyordu Avcılar nasip olmadı beylikduzundeki evine kısmet oldu epey bir uğrastan sonra kendisinden randevuyu kapmistim
evi gayet bulunabilecek bir yerde giriş çıkış güvenli kapıyı çaldım karşımda kıvır kıvır saçlı harika gözler bir hanımefendi
davet edişi ikramları harika biraz sohbet ettik konuşma diksiyonu çok farklı ben Akdeniz tarafına benzettim yanıldim
Söylemeyeyim nereli olduğunu gittiğinizde siz sorarsınız özel kısma pek girmek istemem o rasi anlatılmaz yaşanır evi çok derli toplu vede çok güzel
Güzelliği evinede yansımış mutlaka görülmesi ve yaşanması gereken tatlı bir kıvırcık kıvırcık salatayı çok severim ama
Canım benim güzel yorumların için çok teşekkür ederim 💋 güzel bir zaman dilimiydi benim için de çok memnun oldum ayrıca tanıştığımız için de ne zaman istersen canım beklerim kendine iyi bak görüşmek üzere 🤗💋❤️

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,161
3,053
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık 😀 Ben kendisininin İzmirli olmadığını öğrenince, “ Neden?, nasıl yani?” diye sormuştum 😂😂😂 Kendisi de oturup izah etmek durumda kalmıştı 🤣🤣
Bizim bölgeden de güzel kızlar çıkar😉Sadece İzmir’den değil😜

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,161
3,053
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben evini görmek için gitmeyi düşünüyorum gerçekten🤣🤣🤣 @Tatlı Kıvırcık ’dan çok evini anlatmışsın @BANKO 🤪😅😅

17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kuzum ya hiç unutmadım hala gozumun önünde o gün 😆😆😆💋

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
394
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Fotoğrafların güzelliğini yansıtmaya yetmediği bir güzelliktir kendisi.
Nereli olduğunu sormak hiç aklıma gelmemişti. Zaten öyle bir güzellik kollarınızdayken nereli olmasının ne önemi var. Her şeyi bırak, @Tatlı Kıvırcık'ın güzelliğini, çekiciliğini yaşamaya bak.

17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Paylaşım için teşekkürler. Fotoğrafların güzelliğini yansıtmaya yetmediği bir güzelliktir kendisi.
Nereli olduğunu sormak hiç aklıma gelmemişti. Zaten öyle bir güzellik kollarınızdayken nereli olmasının ne önemi var. Her şeyi bırak, @Tatlı Kıvırcık'ın güzelliğini, çekiciliğini yaşamaya bak.
Bebeğim çok teşekkür ederim seviyorum seni 🤗💋❤️❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar