Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bütün deneyimlerinizi, bütün yaşadıklarınızı unutun. Kendimde gördüm fakat, Tatlı Kıvırcık’ta hiçbir kusur göremedim. Adı gibi tatlı, ilgili samimi, temiz ve sıcak teşekkürler bana yaşattıkların için....
Bütün deneyimlerinizi, bütün yaşadıklarınızı unutun. Kendimde gördüm fakat, Tatlı Kıvırcık’ta hiçbir kusur göremedim. Adı gibi tatlı, ilgili samimi, temiz ve sıcak teşekkürler bana yaşattıkların için....
Estağfurullah canım benim tanıştığımıza çok çok memnun oldum iyiki tanıştığım dediğim insanlar arasına Sen de hoş geldin. Sizinle ne zaman geçirmek Benim için de çok keyifliydi. Tekrarına Ne zaman istersen beklerim . Güzel ve tatlı yorumların için çok teşekkür ederim. Kendine çok iyi bak. Her zaman kapım açık sizin gibi beyefendilere . Tekrar görüşmek ve sevişmek üzere. ❤❤❤