Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tatlı kıvırcık esintisi büyüledi beni

MrWho Çevrimdışı
2 Kas 2009
203
216
Cinsiyetiniz nedir?
Geçenlerde son zamanlarda fotoları ile beni büyüleyen tatlı kıvırcık ile tanışmaya karar verdim. Daha en başından son derece olumlu mesajlaşmalar beni çekmeye başladı. Verilen konum ile hemen eve vardım, ev çok güzel ve temiz bu arada, çok alımlı ve zarif bir kadın beni karşıladı.
Özeli geçelim demeyeceğim her şey özelde, ben hayatımda bu kadar uzun soluklu, detaylı ve gözlerimin içine bakarak yapılan sulu bir oral yaşamadım, şu anda kendisini oral sıralamasında bir numaraya çıkarıyorum, yok böyle bir şey, filmlerde bile yok. Son derece diri ve yumuşak bir vücudu var. Her türlü pozisyonun üstesinden gelebilecek süper bir fiziği var. Sizi yormuyor, genelde kontrolü ele almayı seviyor. Mutlu ve tatmin olmuş olarak ayrılmanız için elinden geleni yapıyor. Teşekkürler Ceylin. 😘🥰

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
394
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyfinize sağlık. @Tatlı Kıvırcık her şeyi ile özeldir. Kontrolü ele almak zorunda zira o muhteşem fiziği, sıcak ilgisi karşısında bizler akıntıda sürüklenen Sandal gibi oluyoruz o da dümene geçip kontrolü ele alıyor.

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
1,101
904
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Geçenlerde son zamanlarda fotoları ile beni büyüleyen tatlı kıvırcık ile tanışmaya karar verdim. Daha en başından son derece olumlu mesajlaşmalar beni çekmeye başladı. Verilen konum ile hemen eve vardım, ev çok güzel ve temiz bu arada, çok alımlı ve zarif bir kadın beni karşıladı.
Özeli geçelim demeyeceğim her şey özelde, ben hayatımda bu kadar uzun soluklu, detaylı ve gözlerimin içine bakarak yapılan sulu bir oral yaşamadım, şu anda kendisini oral sıralamasında bir numaraya çıkarıyorum, yok böyle bir şey, filmlerde bile yok. Son derece diri ve yumuşak bir vücudu var. Her türlü pozisyonun üstesinden gelebilecek süper bir fiziği var. Sizi yormuyor, genelde kontrolü ele almayı seviyor. Mutlu ve tatmin olmuş olarak ayrılmanız için elinden geleni yapıyor. Teşekkürler Ceylin. 😘🥰
Paylasim icin teşekkürler

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Tatlım öncelikle tanıştığımıza ben de çok memnun oldum.Sizde çok kibar ve nazik bir insansınız.Bende çok güzel ve dolu dolu bir zaman geçirdim .Benim için de güzel bir zaman dilimiydi 😘Güzel yorumlarin için de ayriyetten çok teşekkür ederim 💋 Seni tanıdığıma çok memnun oldum canım benim .Kendine iyi bak canım görüşmek üzere 😘❤️💋

Gece Kartalları Çevrimdışı
25 Eki 2019
132
156
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler yolumun o tarafa düşmesi için dualar ediyorum :love::love:

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar