Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nötr Görüşme tatli kıvırcık geç kalinmiş

tufan 34 Çevrimdışı
18 Eki 2021
2
0
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba biraz geç kalınmış bir yazı olacak formu iyi olmaya çok düşündüm çünkü evli olduğum için ceylin hanımla bir ay önce görüşme sağladık bilgilerine baktım referanslarını okudum bir 1.68 boy var yazıyor ama boy 1:50 onu da geçtim çok minyon çok fazla konuşmadık sanırım elektrik alamadık birbirimizden tek güzel olan şeyler saçlarıydı dudaklar silikon ben çok yapay buldum amas buradaki olumlu referansları gördükçe de çok şaşırıyorum gerçekten daha iyileri de var çünkü Seda ateş tanem en azından yazdıkları doğru

tufan 34 Çevrimdışı
18 Eki 2021
2
0
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İlginçsiniz... Hanımefendiyle hiç görüşmedim tanımam ama gördüğünüzde elektrik alamadığınızı söyleyip kibar bir şekilde çıksaydınız herhalde sizi yadırgamazdı... Üyelik 45 dakika önce ilk mesaj 15 dakika önce... Tuhaf
sanırım okumadınız evlıyım artık yazım dedim

9 Ocak 2021
107
91
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tatli kıvırcık tan ateslenmediysen kibarca soyleseydiniz anlayis gösterirdi bence
Kivircigima yapmayın

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba biraz geç kalınmış bir yazı olacak formu iyi olmaya çok düşündüm çünkü evli olduğum için ceylin hanımla bir ay önce görüşme sağladık bilgilerine baktım referanslarını okudum bir 1.68 boy var yazıyor ama boy 1:50 onu da geçtim çok minyon çok fazla konuşmadık sanırım elektrik alamadık birbirimizden tek güzel olan şeyler saçlarıydı dudaklar silikon ben çok yapay buldum amas buradaki olumlu referansları gördükçe de çok şaşırıyorum gerçekten daha iyileri de var çünkü Seda ateş tanem en azından yazdıkları doğru
Önce bana WhatsApp'tan kendinizi tanıtır mısınız rica etsem

Venusedogru Çevrimdışı
30 Ara 2020
89
158
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisiyle görüştüm gayette güzel bir hanımefendi boyuda uzun gayet olması gerektiği gibi çok cana yakın ve sevecen bir hanımefendi söyledikleriniz ne aslı var ne astarı hesabınız yeni madem çok rahatsız oldunuz neden bir ay beklediniz bir ay önce evli değilmiydiniz???

Seda ATES Çevrimdışı
5 Eyl 2015
879
2,403
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Görüşmeniz nasıl geçti bilemem ama kişiye göre değişir ama başka görüşmelerinizi bu şekilde deil kişinin sayfasına yazmanız gerekiyor sizi tanımıyorum ama burdan bir arkadaşıma yazdığınız yazının sonuna benim adımı yazmanız hoş deil...

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
912
655
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konu başlığındaki gibi pek nötr olmamış yazılanlar.

14 Ocak 2020
148
301
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kıvırcığın boyu 150 derken ? hani görmemiş olsam neyse de en ufak yapaylık yok kızda ne görüntü ne karakter olarak 😉 ,yeni üyeliklerin geneli nedense tuhaf iddialarda bulunuyorlar çoğunlukla da alakasız yorumlar karşılaştırma dilinden de maksat anlaşılıyor çoğu zaman

Kingadam Çevrimdışı

Kingadam

Kısaca Antepli
6 Şub 2021
393
643
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bende evliyim 50 tane referans açtım evlilik ve referans ne alaka onu çözemedim, burdan referans yazdığımız zaman deşifre mi olunacak ben ona takıldım? Güzelliği ve fiziği ile ilgili olarak yorumunuz göreceli bir kavram olduğu için yorumunuzu saygı ile karşılarım,ama benim çok keyif aldığım bir gece geçirdik sevgili tatlı kıvırcık ile ben sadece referans konusundaki kısma takıldım saygılar.

ibo993 Çevrimdışı
12 Ara 2018
669
1,454
32
Cinsiyetiniz nedir?
Herkes yorum yapabilir sorun yok ama sırf bunun için üyelik açtınız gibi geliyor bana Ceylin gerçekten çok iyi bir bayan bence onla bir konuşun

Aressemih Çevrimdışı
9 Eki 2021
26
23
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görüştüğünüze dair bir kanıtınız var mı ???

16 Haz 2021
64
188
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kadar bekleyip düşünmüşsünüz referans yazmak için ama çok özensiz bir yazı olmuş bence burada bir karalama niyeti var.
Ceylin hanıma eleştiri yapabilirsiniz belki ama güzel bulmamanız bence inandırcı değil çünkü bu gözler kendisini gördü.

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
394
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Belki kafalar uyuşmayabilir anlarım ama Ceylin hem muhteşem bir fiziğe sahiptir hem de ilgili, bir o kadar da sıcak kanlıdır.
Konuya nötr demişsiniz. Daha bu noktada çelişki başlamış, konu içeriğinde devam etmiş.
Yazdıklarınıza maalesef katılmıyorum.

Yeninsan Çevrimdışı
16 Ağu 2021
6
21
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Vallahi bu kadın ile 4 kere görüştüm. Boyu 1,65 m civarı. Vücut hatları orantılı. Benim "işte kadın" diye adlandıracağım efsanelerden birisi. Bir sebepten ötürü onunla görüşmeye karşılıklı ara verdik ama. Asla ve asla sizinde dediğiniz gibi ne 1,50 m boyunda, nede asla ve asla ilgilisiz misafirine karşı. Dudakları dolgudur. Bu yaz başında yaptırdı. Ama ona yine yakışmıştır. Biraz kilo verdi ama teninin güzelliğini ortaya çıkardı. Ama sizin dediğiniz gibi değildir. Elektrik alamadık demeniz için ya sizin nötr olmanız gerekiyor. Kendisi profesyonel. Yanınızda ailesi ile yazışmaz. Başkaları ile yazışmaz. Forumda bile şikayet eder kimileri. Elinde telefonu aile sorunlarından dolayı evde salonda bekletildim diye. @Tatlı Kıvırcık'ta bunlar olmaz, olamaz. Her şeyi düzenli ve disiplinlidir. Bence bir daha düşünün bence.

sungate Çevrimdışı
10 Ağu 2012
232
154
Arkadaşlar konuya bence Ceylin hanımı savunmaya geçip arkadaşı topa tutmayı bırakalım. Bir sıkıntı varsa elbet çözülür. Arkadaş cevap yazmamış tekrar zaten. Belli ki boyu çok uzun. O sebeple böyle birşey yazmış olabilir. Hem 1.50.ile 1.68 arasında pek bir fark yok neden problem ediliyor. 1 stilletti ile iş çözülür.
Çok iyi niyetlisin de 20 cm var arada :)

Ens5858 Çevrimdışı
28 Ocak 2021
155
315
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir bayanı kötüleyip başka bayanları örnek gösterip isimlerini yazmanız hoş olmamış adı geçen diğer bayanları da zor durumda bırakıyorsunuz konuyla hiç alakaları olmamalarına rağmen sanki biraz ortalığı karıştırmak amaçlı açılan bir başlık gibi geldi bana

Seda ATES Çevrimdışı
5 Eyl 2015
879
2,403
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Beyfendi benimle ile veya tadım hanimla gorustuyseniz lütfen whatsaptan ywzarmisiniz bizde sizin dürüst olduğunuza inanalım çünkü ben bizimle görüştüğünüze şuan inanmıyorum yeni üyesiniz maden güzel görüşmeleriniz oldu neden bizlere referans açmadiniz????

Seda ATES Çevrimdışı
5 Eyl 2015
879
2,403
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bir bayanı kötüleyip başka bayanları örnek gösterip isimlerini yazmanız hoş olmamış adı geçen diğer bayanları da zor durumda bırakıyorsunuz konuyla hiç alakaları olmamalarına rağmen sanki biraz ortalığı karıştırmak amaçlı açılan bir başlık gibi geldi bana
Malesef inanılmaz rahatsız oldum. Adımın geçmesinden ki neden bizle gorustuyse referans açmadi tamamen saçmalık...

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
1,178
1,363
Oldukça önyargılı ve maksadı lekelemek olan kötü amaçla yazılmış bir referans. Söylediğin hiç bir şeye katılmıyorum ve Saygı duymuyorum. Neden saygı duymuyorum, çünkü @Tatlı Kıvırcık ile defalarca görüştüm ve her görüşmemiz bir öncekini aratmayacak nitelikte ve güzellikte geçti. Maksadını bilmiyorum fakat bu yazıdan senin payına artı bir şey çıkmaz. Kıvırcığı neredeyse herkes çok iyi tanıyor. Nafile çabalar bunlar...

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
1,101
904
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beyfendi benimle ile veya tadım hanimla gorustuyseniz lütfen whatsaptan ywzarmisiniz bizde sizin dürüst olduğunuza inanalım çünkü ben bizimle görüştüğünüze şuan inanmıyorum yeni üyesiniz maden güzel görüşmeleriniz oldu neden bizlere referans açmadiniz????
Tadm degil seda tanem yaziyorda demekki arkadaş ceyline iftira atiyor begenmediysen kibarca söyle cik

Seda ATES Çevrimdışı
5 Eyl 2015
879
2,403
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Tadm degil seda tanem yaziyorda demekki arkadaş ceyline iftira atiyor begenmediysen kibarca söyle cik
Evet pardon tanem yazmış ben karıştırdım çok sinirlendim cidden bu tarz karşılaştırmalar hiç hoş deil herkesin farklı özellikleri vardır hayır medem benimle görüştü benim boyum 1.70 ben ceylini tanırım yan yana geldiğimizde aramızda uçuk bir boy farkı yok ozaman bende 1.50 olmam gerekir.

Kingadam Çevrimdışı

Kingadam

Kısaca Antepli
6 Şub 2021
393
643
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet pardon tanem yazmış ben karıştırdım çok sinirlendim cidden bu tarz karşılaştırmalar hiç hoş deil herkesin farklı özellikleri vardır hayır medem benimle görüştü benim boyum 1.70 ben ceylini tanırım yan yana geldiğimizde aramızda uçuk bir boy farkı yok ozaman bende 1.50 olmam gerekir.
Yok yok, ikinizin de boyu ve fiziği mükemmel, burada biz kırk kişiyiz kırkımız da birbirimizi iyi biliriz...

Seda ATES Çevrimdışı
5 Eyl 2015
879
2,403
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yok yok, ikinizin de boyu ve fiziği mükemmel, burada biz kırk kişiyiz kırkımız da birbirimizi iyi biliriz...
Kuzu öyle deme kivircikta bende aklı başında insanlar olmasak bizi birbirimize düşürmeye çalışılmış dahi olabilir art niyet ararım ben bunun altında abi madem benimle gorustin adam gibi zamninda bana referans acsaydin burada ard niyet var bunu yazan kişi bizimle gorustugune dahi inanmıyorum bu tarz insanlar hep vardı hep olucak neyseki seninde dediğin gibi bizi bilen biliyor..

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
1,101
904
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yani haklisinz gercekten sinr bozucu birşey en azindan dürust olmalydi

Kingadam Çevrimdışı

Kingadam

Kısaca Antepli
6 Şub 2021
393
643
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kuzu öyle deme kivircikta bende aklı başında insanlar olmasak bizi birbirimize düşürmeye çalışılmış dahi olabilir art niyet ararım ben bunun altında abi madem benimle gorustin adam gibi zamninda bana referans acsaydin burada ard niyet var bunu yazan kişi bizimle gorustugune dahi inanmıyorum bu tarz insanlar hep vardı hep olucak neyseki seninde dediğin gibi bizi bilen biliyor..
Şurada on hanımefendi say deselerdi eminim yüz kişiden doksan dokuzu ilk beşte sizi sayardı,boş verin, kıvırcık yanlış anlamaz ve oyuna gelmez ikinizde aklı başında hoş kadınlarımızsınız.

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
1,101
904
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şurada on hanımefendi say deselerdi eminim yüz kişiden doksan dokuzu ilk beşte sizi sayardı,boş verin, kıvırcık yanlış anlamaz ve oyuna gelmez ikinizde aklı başında hoş kadınlarımızsınız.
Aynn kardesm cok haklisn 10 hanimefendi say ceylinle seda girer

Kingadam Çevrimdışı

Kingadam

Kısaca Antepli
6 Şub 2021
393
643
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ceylini birebir görmüş biri olarak üstelik Seda ile yan yana görmüş biri olarak 150 ne alaka ?? Seda ile boyları çok yakın 20 CM fark olsa herhalde bunu sadece siz farketmezdiniz :)
Hoşuma gitmedi yapay diyorsunuz o zaman çıksaydınız. Bence öncelikle Ceyline sonra diğer kızlara ki eğer görüşme yaptıysanız gerçekten yazmanız gerek. Fakat bu tip kendinizce yaptığınız kıyaslama ve ortalık karıştırmaya çalışma mide bulandırıcı.
Ooo ilk onda sayılacak diğer bir hanımefendi de teşrif etti konuya...

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
1,101
904
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ceylini birebir görmüş biri olarak üstelik Seda ile yan yana görmüş biri olarak 150 ne alaka ?? Seda ile boyları çok yakın 20 CM fark olsa herhalde bunu sadece siz farketmezdiniz :)
Hoşuma gitmedi yapay diyorsunuz o zaman çıksaydınız. Bence öncelikle Ceyline sonra diğer kızlara ki eğer görüşme yaptıysanız gerçekten yazmanız gerek. Fakat bu tip kendinizce yaptığınız kıyaslama ve ortalık karıştırmaya çalışma mide bulandırıcı.
Bnde ceylinle görüşmüş olarak aramzda 3 cm war ben 165 ceylin 168 o zamn bnde 155

Kingadam Çevrimdışı

Kingadam

Kısaca Antepli
6 Şub 2021
393
643
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar