- 26 Şub 2015
- 954
- 1,528
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel kadın görünce dayanamıyorum sanırım. Sevgili @Tatlı Kıvırcık Ceylin de forum katıldığı anda dikkatimi çeken güzellerden. Incall olmaması nedeni ile ilk başta biraz mesafeli durmuştum ama sevgili @STAREYLÜL ün ev konusunda yardımcı oluyor olması bir anda motivasyonumu yükseltti açıkçası.
Neyse, gerekli iletişimler yapıldı, gün ve saat kararlaştırıldı ve Ceylin ile buluşuldu. Cidden fit, cidden güzel ve cidden seksi.. üstelik daha tanışır tanışmaz gayet canayakın ve sıcakkanlı.
Kıyafetler çıktıktan sonraki anlarda ise dominant hali ve "kes sesini ve kendini bana teslim et" tavrı da ayrıca hoşuma gitti.
Sevişirken hoşuma giden detaylara dikkat etmesi ve özenli tavırları da beni son derece memnun etti.
Göğüs, bel, kalça ve düz karın orantısı sevenler kesinlikle tanışmali derim.
Sevgi ile...
LuckyStrike
Neyse, gerekli iletişimler yapıldı, gün ve saat kararlaştırıldı ve Ceylin ile buluşuldu. Cidden fit, cidden güzel ve cidden seksi.. üstelik daha tanışır tanışmaz gayet canayakın ve sıcakkanlı.
Kıyafetler çıktıktan sonraki anlarda ise dominant hali ve "kes sesini ve kendini bana teslim et" tavrı da ayrıca hoşuma gitti.
Göğüs, bel, kalça ve düz karın orantısı sevenler kesinlikle tanışmali derim.
Sevgi ile...
LuckyStrike