Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tatlı Kıvırcık & Silva34 🔥🔥 alev aldık

Silva34 Çevrimdışı
26 Nis 2021
43
173
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba Forum Sakinleri

Hazır vakit varken sıcağı sıcağına birşeyler yazmak istedim. Kendisiyle dün gecelik görüşme fırsatım oldu. Sağolsun ilk iletişime geçtiğimden beri çok pozitifti. Karşılıklı olumlu enerji oluştu. Kendisi gerçekten çok tatlı, çok hoş bir kadın.

Kendisi Beylikdüzü'nden cuma trafiğinde anadolu yakasındaki otel görüşmemize tam vaktinde geldi. Kapıdan girmesiyle beraber odada çok farklı bir hava oluştu. Kendisiyle tanışma faslından sonra otelin restoranına geçip akşam yemeğine geçtik. @Tatlı Kıvırcık yemek esnasında partnerini sahiplenmesi, sevgili tadındaki hallleri çok hoştu. Uzun sohbetimiz sonrası odamıza geçtik.

Kendisinin görüşmeye önem verdiği her halinden belliydi. Duştan sonra yanıma gelmesi, kokusu, kıyafetleri, dansı her haliyle harikaydı. Özel anlarımızda alev aldık. Muhteşem duygular,gazlar yaşatıyor partnerine. Farklı pozisyonlar, bol oral sex ve keyifle geçen saatler.

İyi ki geldin canım. @Tatlı Kıvırcık seni tanımak çok güzeldi. Yaşattıkların için teşekkür ederim. Kendin gibi tatlı hediyen için ayrıca teşekkür ediyorum. Şimdiden özlendin bilesin. Tekrar görüşmek dileğiyle. 😘💐💛💙

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
1,101
904
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Forum Sakinleri

Hazır vakit varken sıcağı sıcağına birşeyler yazmak istedim. Kendisiyle dün gecelik görüşme fırsatım oldu. Sağolsun ilk iletişime geçtiğimden beri çok pozitifti. Karşılıklı olumlu enerji oluştu. Kendisi gerçekten çok tatlı, çok hoş bir kadın.

Kendisi Beylikdüzü'nden cuma trafiğinde anadolu yakasındaki otel görüşmemize tam vaktinde geldi. Kapıdan girmesiyle beraber odada çok farklı bir hava oluştu. Kendisiyle tanışma faslından sonra otelin restoranına geçip akşam yemeğine geçtik. @Tatlı Kıvırcık yemek esnasında partnerini sahiplenmesi, sevgili tadındaki hallleri çok hoştu. Uzun sohbetimiz sonrası odamıza geçtik.

Kendisinin görüşmeye önem verdiği her halinden belliydi. Duştan sonra yanıma gelmesi, kokusu, kıyafetleri, dansı her haliyle harikaydı. Özel anlarımızda alev aldık. Muhteşem duygular,gazlar yaşatıyor partnerine. Farklı pozisyonlar, bol oral sex ve keyifle geçen saatler.

İyi ki geldin canım. @Tatlı Kıvırcık seni tanımak çok güzeldi. Yaşattıkların için teşekkür ederim. Kendin gibi tatlı hediyen için ayrıca teşekkür ediyorum. Şimdiden özlendin bilesin. Tekrar görüşmek dileğiyle. 😘💐💛💙
Paylasim icin iki tarafada tesekkurler

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba Forum Sakinleri

Tatlım benim öncelikle Seni tanıdığım için gerçekten çok mutluyum senin gibi bir insanı tanıdığım için de çok memnun oldum 😘 Benim için de keyifliy bir akşamdı hoş sohbetin karakterin ve sıcak kanlılığin için ve güzel misafirperverliğin için ben çok teşekkür ederim 🙏 benim için de aynı şey geçerli iyi ki tanıştık güzel insanlar tanımaya devam ediyorum cok güzel bir duygu .Bir dahaki sefere tekrar görüşmek üzere. Ben de güzel sürprizlerin için çok teşekkür ederim kendine iyi bak Tekrar görüşmek üzere 😘💋💋💋💋❤️❤️❤️

cleverhandsome Çevrimiçi
20 Nis 2019
914
679
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Anlatım baya güzel olmuş, bende @Tatlı Kıvırcık hanımla uzun bi görüşme planlıyorum, şimdiden heyecanla bekleyip iple çekiyorum bu güzelliği :)

Silva34 Çevrimdışı
26 Nis 2021
43
173
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tatlım benim öncelikle Seni tanıdığım için gerçekten çok mutluyum senin gibi bir insanı tanıdığım için de çok memnun oldum 😘 Benim için de keyifliy bir akşamdı hoş sohbetin karakterin ve sıcak kanlılığin için ve güzel misafirperverliğin için ben çok teşekkür ederim 🙏 benim için de aynı şey geçerli iyi ki tanıştık güzel insanlar tanımaya devam ediyorum cok güzel bir duygu .Bir dahaki sefere tekrar görüşmek üzere. Ben de güzel sürprizlerin için çok teşekkür ederim kendine iyi bak Tekrar görüşmek üzere 😘💋💋💋💋❤❤❤
Rica ederim canım. Bir daha ki görüşmemizde masaj konusu ve saçlarının düz olup olmuyacağını kontrol edicez 🤭🤭

kahraman23 Çevrimdışı
16 Ocak 2020
110
244
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Forum Sakinleri

Sevişmenize sağlık 🔥🔥

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,585
2,531
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler
yaşayan ve yaşatana ...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar