Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tatlı Kıvırcık’la, yine yeni yeniden.

Bibercan Çevrimdışı
9 Ağu 2021
16
38
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
DİKKAT! Anlatılmaz yaşanır derler ya, işte öyle. Geçen günlerde 2. Görüşmemizide yaptık. Özel detaylara girmeyi pek sevmiyorum. Fakat misafir perverliği ilgisi alakası, hoş sohbeti tatlı dili... Kadın gibi kadın. Seni tanıdığıma, hayatımda olduğuna ve bana yaşattıkların için çok ama çok teşekkürler. İyi ki varsın.😘😘🌶🌶🌶

luckyfth Çevrimdışı
27 Ara 2021
129
101
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
DİKKAT! Anlatılmaz yaşanır derler ya, işte öyle. Geçen günlerde 2. Görüşmemizide yaptık. Özel detaylara girmeyi pek sevmiyorum. Fakat misafir perverliği ilgisi alakası, hoş sohbeti tatlı dili... Kadın gibi kadın. Seni tanıdığıma, hayatımda olduğuna ve bana yaşattıkların için çok ama çok teşekkürler. İyi ki varsın.😘😘🌶🌶🌶
Paylasim icin tesekkurler... bana yakin bolgede ve cok merak ediyorum gercekten

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,227
5,850
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasimicn teşekkurler o detaylari cok iyi bilirm hocam kiskandm şimdi😀🙏

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yaa kuzum benim asıl ben teşekkür ederim 😍💋🤗. Senin gibi bir insanı tanıdığım için. Sen de iyi ki varsın İyi ki tanıştık İyi ki hayatımdasın ❤️🙏. Çok tatlı ve çok kibar bir beyefendisin. Bayılıyorum sizin gibi Kibar beyefendilere😍💋🤗🙏. Her şey için ben teşekkür ediyorum. Seviliyorsun canım benim Kendine çok iyi bak.❤️💋 Tekrar görüşmek üzere 💋❤️💋🤗🙏😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,586
2,534
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım İçin yaşayana ve yaşatana teşekkürler

Belisariuss16 Çevrimdışı
28 Ara 2021
37
43
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler. Ceylin hanım radarımda olan pembişlerden. Bakalım görüşmek nasip olur mu 😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar