Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tatlı Minik Serçe

Biroll Çevrimdışı
2 Mar 2021
133
291
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisi ile forum öncesi 1 haftada 3 kez görüştüm.Her görüşme birbirinden keyifli ve zevkli geçti.
Sohbet esnasında güvenli ve referanslı görüşmeler yapmak için foruma üye olma konusunda oldukça isteklinin ve nihayet aramızda..
Fantazi ufku oldukça geniş ve renkli.Partnerinin yönlendirmesini seviyor.Sevişme sırasında kullanılmasından hoşlandığı oyuncakları var.Ben kendisi ile öpüşmeye ve yaptığı oral sekse doyamadım.
Dominant eğilimli,Kalbi sağlam,Geç boşalma sorunu olan ve bu sorundan dolayı çekinen arkadaşlara özellikle tavsiye ediyorum.

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,600
2,488
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisi ile forum öncesi 1 haftada 3 kez görüştüm.Her görüşme birbirinden keyifli ve zevkli geçti.
Sohbet esnasında güvenli ve referanslı görüşmeler yapmak için foruma üye olma konusunda oldukça isteklinin ve nihayet aramızda..
Fantazi ufku oldukça geniş ve renkli.Partnerinin yönlendirmesini seviyor.Sevişme sırasında kullanılmasından hoşlandığı oyuncakları var.Ben kendisi ile öpüşmeye ve yaptığı oral sekse doyamadım.
Dominant eğilimli,Kalbi sağlam,Geç boşalma sorunu olan ve bu sorundan dolayı çekinen arkadaşlara özellikle tavsiye ediyorum.
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,679
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Faydalı bilgiler içeren bu güzel paylaşım için teşekkürler...

31 May 2022
64
62
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
aydınlatıcı referans için teşekkürler.. İlbige hanımın ekstra servisleri için ne ücret istediğini de bilsek çok faydalı olurdu

İLBİGE Çevrimdışı
3 Haz 2022
80
496
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yorumların benim için çok değerli çok ama çok teşekkür ederim :love::love::love:

ViniciusJr Çevrimdışı
2 Haz 2022
58
44
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşımın için teşekkürler. @İLBİGE Çok değişik bir profile sahip kendisi. Umarım kendisi de forumda iyi günler geçirir.

baygizli Çevrimdışı
21 Mar 2022
183
303
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sevişmenize sağlık aydınlatıcı bilgiler içinde teşekkürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,226
5,846
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sewişmenize sağlık

Iightning Çevrimdışı
30 May 2022
36
28
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İlbige verdiği hizmetlerle benim listemin en üstündeydi bu referansla da yerini daha da sağlamlaştırdı. Size de katkılarınız için teşekkür ederim.

Iightning Çevrimdışı
30 May 2022
36
28
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu arada sosyal medya adresiniz varsa eklemenizi sabırsızlıkla bekliyorum çünkü müdavim üye olamadığım için fotolardan mahrum kalıyorum.

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
1,220
1,032
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Süper bir referans olmuş. Sevişmenize sağlık. Kabulü olursa @İLBİGE hanımı tanımak iyi gelecek gibi duruyor. Sadece "hem dominant eğilimli olup hem yönlendirilmeyi seviyor" ifadeniz bir parça çelişkili olmuş 😉 Artık kendisini tanıma şansı bulursak bu konuya da açıklık getiririz 🔥🔥😈🔥🔥

Son düzenleme:
Biroll Çevrimdışı
2 Mar 2021
133
291
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Süper bir referans olmuş. Sevişmenize sağlık. Kabulü olursa @İLBİGE hanımı tanımak iyi gelecek gibi duruyor. Sadece "hem dominant eğilimli olup hem yönlendirilmeyi seviyor" ifadeniz bir parça çelişkili olmuş 😉 Artık kendisini tanıma şansı bulursak bu konuya da açıklık getiririz 🔥🔥😈🔥🔥
Dominant eğilimli derken ilbilge hanımla görüşmek isteyen arkadaştan bahsettim.kendisi kesinlikle dominant degil😋

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,821
1,962
Cinsiyetiniz nedir?
Geri bildirim için teşekkürler sevişmenize sağlık.

Tanerslife

Normal Üye
5 May 2021
42
43
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Müthiş referans umarım en kısa sürede tanışma fırsatı bulurum sizinle

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar