Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

tatlıkıvırcık iyiki doğdun iyiki varsın

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,788
2,664
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yeni yaşınız size istediginiz ve sizin icin hayırlı olan herseyi verir insallah:)

Thorrr Çevrimiçi

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,223
5,845
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
her anın haftan her ayın her yılın mutluluk içinde geçsin mutluluk sağlık içinde daha nice yılların olsun tatlı kıvırıck iyiki doğdun iyiki varsın
Her mum hayatının ışığıdır pastandaki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni ışığın KUTLU OLSUN.

Brkylmz Çevrimdışı
22 Mar 2021
21
20
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Doğum günün kutlu olsun forumun kraliçesi 🎊 Sağlıklı , mutlu , her istediğinin gerçekleşeceği güzel yaşların olsun 🎉 Seviliyorsun @Tatlı Kıvırcık 🌸

berkcan3334 Çevrimdışı
8 Kas 2021
117
97
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Rebel Çevrimdışı
6 Eyl 2021
48
132
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O çıtı pıtı güzelliğin ve minnacık kalbindeki ince bir nokta var, tılsım derler ya hani 😉, o sendeki olan ince tılsım beni benden aldı taktire şayan ayakta alkışlanır 👏👏👏 ve bir o kadar karakteri ve kendinden ödün vermeyen güçlü bir kişiliğin … Matmazel önünde eğiliyorum Saygıyla 👏👏👏 Seni yetiştirenlerin ellerinden öperim 🙏 İyi ki varsın ömrünce her isteklerin olması dileğimle @Tatlı Kıvırcık nice mutlu sağlık dolu yaşlar dilerim 🌹🌹🌹

Mstfsymn

Normal Üye
28 Kas 2021
33
28
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yeni yaşında her şey gönlünce olsun. Doğum günün kutlu olsun bütün mutluluklar hep peşinde olsun🥰❤️😘

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
O çıtı pıtı güzelliğin ve minnacık kalbindeki ince bir nokta var, tılsım derler ya hani 😉, o sendeki olan ince tılsım beni benden aldı taktire şayan ayakta alkışlanır 👏👏👏 ve bir o kadar karakteri ve kendinden ödün vermeyen güçlü bir kişiliğin … Matmazel önünde eğiliyorum Saygıyla 👏👏👏 Seni yetiştirenlerin ellerinden öperim 🙏 İyi ki varsın ömrünce her isteklerin olması dileğimle @Tatlı Kıvırcık nice mutlu sağlık dolu yaşlar dilerim 🌹🌹🌹
Yaaa sen nasıl bir adamsın 😍😍😍bunlar nasıl yorumlar canım benim 😘💋💋 çok çok teşekkür ederim 💋❤️❤️ Çok hoşsunuz çok incesiniz 🤗🤗Ne desem az kalır bu güzel Onure eden yorumlarınız için 😘😍😍💋💋🤗🤗❤️sizde İyiki varsınız 🙏😘 inşallah hepimizin dilekleri gerçek olur ❤️❤️❤️❤️❤️🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar