Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumsuz Görüşme Tavsiye etmem

Zabitr

Normal Üye
24 May 2020
24
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Önceki referanslara güvenmiştim ama ya değişiklik oldu ya da baska bi şey bilmiyorum.

Fotoğraflar doğru, aynı kişi. Adı Sasha. Ama ne öpüşme ne dokunma ne oral, hiçbir şey yapmiyor. Cok isteksiz, gülümsemiyor bile. Göğüslerini yeni yaptırdığını filan bahane etti, özel numaramı vereyim sonra görüşelim filan dedi. Ne yapmaya caliştiklarini anlamadim, niye geliyorsun ki o zaman?

Hemen iptal etmek istediğimi, hiçbir şey yapamamiş olmama rağmen yarı ücretini ve taksiyi vermeyi teklif ettim, kabul etmediler. Modumu moralimi cok düşürdüğünden daha fazla ugrasmadim, param çöpe gitti.

Bu arada aslında Lusi icin yazmistim, oradaki numara da Sashaya yönlendirdi o müsait diye. Ya ikisi de aynı ajans, ya da Sasha ikisinde de var bilmiyorum.

Asla tavsiye etmem, risk almak isteyen buyursun elbette.

Logan Çevrimdışı
8 May 2018
339
453
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Öncelikle çok geçmiş olsun,
son zamanlarda yabancı uyruklu partnerler için, öpüşmedi yada oral yapmadı gibi, olumsuz referanslar açılıyor.
Umarım bu problemler çözülür.

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,606
2,494
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Önceki referanslara güvenmiştim ama ya değişiklik oldu ya da baska bi şey bilmiyorum.

Fotoğraflar doğru, aynı kişi. Adı Sasha. Ama ne öpüşme ne dokunma ne oral, hiçbir şey yapmiyor. Cok isteksiz, gülümsemiyor bile. Göğüslerini yeni yaptırdığını filan bahane etti, özel numaramı vereyim sonra görüşelim filan dedi. Ne yapmaya caliştiklarini anlamadim, niye geliyorsun ki o zaman?

Hemen iptal etmek istediğimi, hiçbir şey yapamamiş olmama rağmen yarı ücretini ve taksiyi vermeyi teklif ettim, kabul etmediler. Modumu moralimi cok düşürdüğünden daha fazla ugrasmadim, param çöpe gitti.

Bu arada aslında Lusi icin yazmistim, oradaki numara da Sashaya yönlendirdi o müsait diye. Ya ikisi de aynı ajans, ya da Sasha ikisinde de var bilmiyorum.

Asla tavsiye etmem, risk almak isteyen buyursun elbette.
Uyarı için teşekkürler.

selamo Çevrimdışı
5 Tem 2012
118
73
Cinsiyetiniz nedir?
Bilgi için teşekkürler geçmiş olsun

Denizciii Çevrimdışı
26 Ağu 2021
47
292
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun bende sormuştum oralı kondomlu yapıyor cevabı gelince cevap bile vermedim

Burki59 Çevrimdışı

Burki59

Normal Üye
18 Eki 2021
28
154
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle geçmiş olsun, cevap verilmeye bile tenezzül edilmemiş çok ilginç. Bu tip durumları yaşatanların burda barınmaması lazım.

ibo993 Çevrimdışı
12 Ara 2018
669
1,454
32
Cinsiyetiniz nedir?
Geçmiş olsun ama

Bu yabancı hayranlığı iste bizim Türk kadınlardan daha iyisi yok yabancılar sadece isim var şimdiye kadar hiç bir yabancı benim ilk 10 bile giremedi

Yabancıya geldi mi ne hikmetse 2000₺ veriliyor anlam veremiyorum gerçekten

100 görüşmem olmuştur 4 yilda Türk en iyisidir

10 May 2022
56
40
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
uyarı için teşekkürler hocam benimde radarımdaydı bu hanımefendi öğrendiğimiz iyi oldu

Mualla

Normal Üye
30 May 2022
6
18
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun. Umarım adminler sebebini sorgular.

umut_baris26

Normal Üye
25 Ara 2021
4
10
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilemiyorum bayan arkadaş belki çok zor bir gün geçiriyor ya da müsait olmadığı halde ajans tarafından o gün buna zorlanmış da olabilir... 19 yaşında ülkesinden uzakta tabiri caizse başka bir evrende bir bayandan bahsediyoruz Bu yaşta böyle zor bir meslek seçmiş. Bence numarasını vermeyi teklif edip sonra görüşelim diyorsa o gün zorlama bir görüşme olmuşta olabilir , belki kabul ediledebilirdi. Karşımızdaki bayanlarda birer insan ve zor günler geçirebilirler diye düşünüyorum... Empatiyi birde bu tarafında yapmayı denedim. Herkese saygılar,İyi günler.

el chapo Çevrimdışı
10 Eyl 2020
2,199
4,696
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yabancı olması iletişimi , sistemi , ikili yakın teması , konuşmamayı , çok şeyi değiştiriyor hocam
geçmiş olsun
ancak fotolara göre kendisi harika görünüyor
şanssızlık diyelim

BbA

Normal Üye
13 Eyl 2022
4
9
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilgilendirme için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar