Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Terapi

selmy34

Normal Üye
27 Nis 2023
6
35
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu gün Nihal Hanım ile 1 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. İçeri girdiğim anda ilk görüşte anladım ne kadar doğru bir karar verdiğimi :) Mükemmel bir insan sohbeti o kadar güzel ki anlatamam. Resmen terapi oldum. Büyüleyici güzelliği, konuşması beni çok etkiledi. Forumda birçok görüşme yaptım fakat Nihal Hanım ile çok farklı bir elektrik oluştu.Bir kız arkadaş bir eş gibi davranıyor çok temiz , bakımlı, güler yüzlü ve çok da sexi kendileri. Şahsım adına ben de çok güzel duygular bıraktı. Moral olarak çok düşük olduğum bir zamanda gittim yanına inanılmaz şekilde hayat enerjim arttı :). Bir de Ziboş var ki anlatamam bayıldım. Evin neşesi olmuş birbirlerine aşıklar. Ben kedisinin olduğunu bilmiyordum bilseydim mama götürürdüm. Yüzüm tebessüm etti uzun aradan sonra , siz de terapi olmak istiyorsanız kendisi ile mutlaka tanışın derim. Çok sevgiler gönderiyorum burdan tanıştığıma çokça memnun oldum.İyilerle karşılaşman dileğiyle 🥰

Partner Nihal Çevrimdışı
28 Ara 2021
1,136
2,776
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu gün Nihal Hanım ile 1 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. İçeri girdiğim anda ilk görüşte anladım ne kadar doğru bir karar verdiğimi :) Mükemmel bir insan sohbeti o kadar güzel ki anlatamam. Resmen terapi oldum. Büyüleyici güzelliği, konuşması beni çok etkiledi. Forumda birçok görüşme yaptım fakat Nihal Hanım ile çok farklı bir elektrik oluştu.Bir kız arkadaş bir eş gibi davranıyor çok temiz , bakımlı, güler yüzlü ve çok da sexi kendileri. Şahsım adına ben de çok güzel duygular bıraktı. Moral olarak çok düşük olduğum bir zamanda gittim yanına inanılmaz şekilde hayat enerjim arttı :). Bir de Ziboş var ki anlatamam bayıldım. Evin neşesi olmuş birbirlerine aşıklar. Ben kedisinin olduğunu bilmiyordum bilseydim mama götürürdüm. Yüzüm tebessüm etti uzun aradan sonra , siz de terapi olmak istiyorsanız kendisi ile mutlaka tanışın derim. Çok sevgiler gönderiyorum burdan tanıştığıma çokça memnun oldum.İyilerle karşılaşman dileğiyle 🥰
Ah canım benim ya ne güzel şeyler yazmışsın çok mutlu oldum. Ziboş da çok sevindi. Nezaketin tatlılığın ve referans için çok teşekkür ederim. Güzel sözlerinin aynısı da benden sana gelsin. Tanıştığımıza çok memnun oldum. Her zaman görüşmek dileğiyle. Ben de Ziboş da seni çokkkk öpüyoruz. 🐈‍⬛:love:

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar