CocoMiguel
Normal Üye
- 28 Mar 2021
- 3
- 26
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
13 ARALIK 2021 ALYAXX(VERA AY) İÇİN AÇILAN REFERANS :
Yaptığı paylaşımlar ve aldığı referanslar ile oldukça dikkatimi çekmişti. Geçtiğimiz günlerde otel görüşmesi gerçekleştirdik kendisiyle
. İletişim konusunda çok rahat. Hızlı bir şekilde randevuyu ayarladık. Otel odasında beklerken canlı konum atması güzel bir ayrıntıydı. Hazırlıkları tamamlamıştım derken @@Alyaxx kapıda olduğunu belirtti. Oldukça hoş bir şekilde ve gülümsemesiyle içeri girdi. Çok güzel bir yüzü ve fiziği var. Sohbet, tanışma derken aramızda etkileşim başlamıştı bile
Çok akıcı bir şekilde uzun süredir tanışıyormuş gibi sohbet edebiliyorsunuz ve o gülmeleri yok mu
Özel anlardan çok detaylı bahsetmeyi sevmiyorum ancak belirtmem gerekir ki inanılmaz istekli. %100 GFE yaşatıyor. Bakışları, öpüşmesi, dokunması o kadar içten ki. Yatak performansı oldukça başarılıydı. Yatakta göz temasını hiç kaybetmemesi ve konuşmaları çok etkileyiciydi. Karşılıklı uyum yakaladığınızda gerçekten tatmin olmama şansınız yok. Yaşattıkların için çoook teşekkür ediyorum @@Alyaxx . Uzun zamandır bu kadar içten güldüğümü hatırlamıyorum. Sonraki görüşmemize dek kendine iyi bak