Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tutkulu

blacklowe

Normal Üye
5 Nis 2021
26
102
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisiyle anlık görüşme olarak görüşme sağladık. Evinin konumu rahat güzel bir yerde park sorunu yok. Kendisinin yönlendirilmesiyle evine giriş yaptım. İlk gördüğüm andaki o hiç bitmeyen enerjisi ve güzelliğinle adeta kendimden geçtim. Tatlı Türkçesiyle ufak muhabbetleri de ayrı bir güzeldi. Özel anlar en az kendisi kadar güzel ve tutkuluydu deşiğim gibi dicek anlatıcak kelime bul akta zorlanıyorum tanıştığıma memnun oldum tekrar görüşmek dileğiyle..

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
1,315
993
Cinsiyetiniz nedir?
Kendisiyle anlık görüşme olarak görüşme sağladık. Evinin konumu rahat güzel bir yerde park sorunu yok. Kendisinin yönlendirilmesiyle evine giriş yaptım. İlk gördüğüm andaki o hiç bitmeyen enerjisi ve güzelliğinle adeta kendimden geçtim. Tatlı Türkçesiyle ufak muhabbetleri de ayrı bir güzeldi. Özel anlar en az kendisi kadar güzel ve tutkuluydu deşiğim gibi dicek anlatıcak kelime bul akta zorlanıyorum tanıştığıma memnun oldum tekrar görüşmek dileğiyle..
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

MILF Zlata Çevrimdışı
3 Tem 2025
199
459
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
🙏🙏🙏🥰🥰🥰Teşekkürler. Çok hoşuma gitti. Biliyorsunuz. Kadın, erkeğin yansımasıdır. Bir erkek özenli, iyi huylu ve bir kadına saygı duyduğunda, kadın bir çiçek gibidir. 🌸🌺🌼Kadın çiçek açıyor. Birlikte geçirdiğiniz harika zaman için teşekkür ederim. Bana karşı olan güzel tavrınız için teşekkür ederim. Sizi tekrar bekliyorum. Sizinle tanıştığıma her zaman sevindim. Siz bir beyefendisiniz. 🫶💞💞

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar