- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hayatım sarılıcamda camdan görürlerse bizi sonra reklam olmuyalımGüzel İzmir manzarasını beraber izleyelim
![]()
Güzel İzmir manzarasını beraber izleyelim
![]()
Daha fazlasını yaparım istersenGüzel İzmir manzarasını beraber izleyelim
![]()
İzleyelim güzellik ,,Güzel İzmir manzarasını beraber izleyelim
![]()
İzmir manzarasına mı Cansel manzarasına mı bakacağımı şaşırdım. Senin manzaran daha güzelGüzel İzmir manzarasını beraber izleyelim
![]()
sarılmak isterim hemd eçokGüzel İzmir manzarasını beraber izleyelim
![]()
Kalp için teşekkür ederim bende size kucak dolusu sevgiler yolluyorumUzaksın bana kalbimi gönderdim ne yapalım gelmiyoruz![]()
Yok yok kimse görmez sen gel sarılHayatım sarılıcamda camdan görürlerse bizi sonra reklam olmuyalım![]()
Çok sevinirim neden olmasınTurgutlu'daki güzel manzaralarda sizi ağırlamak isteriz Cansel Hanım![]()
Yok daha fazlasını istemem sadece sarılDaha fazlasını yaparım istersen![]()
Bence ikimizede bakmalısınİzmir manzarasına mı Cansel manzarasına mı bakacağımı şaşırdım. Senin manzaran daha güzel
Olur canım benim gel sarılO incecik beline sarılıp kalıyım mı bebeğim![]()
Nerden acabaBen bu anı hatırlıyorum galiba![]()
Yok daha fazlasını istemem sadece sarıl![]()
bir gün seninle o manzarayı sabaha kadar izliyor olacağızGüzel İzmir manzarasını beraber izleyelim
![]()
Sen gel sarıl dersin de gelmez miyim, hep gelirim her zaman gelirim bebeğimOlur canım benim gel sarıl![]()
Çok sevinirimbir gün seninle o manzarayı sabaha kadar izliyor olacağız![]()
Sana hiç hayır diyebilirim bitanemSen gel sarıl dersin de gelmez miyim, hep gelirim her zaman gelirim bebeğim
![]()
Hayal gücün çok güçlüBeline sarılayım derken balkondan düşüyodum az kalsın. İstanbul nire İzmir nire![]()
Özelden yazabilirsinizHangi otel acaba orada sarılabilirmiyim ?
Benim içinde güzel birseyyyImmmmmmmbu güzel birşeyyyyyyy
![]()
İhtisamlıGüzel İzmir manzarasını beraber izleyelim
![]()
Hayal gücün çok güçlügerçekten İstanbul, İzmir arası baya var
ama İzmir'e gelirsen sarılmak çok kolay
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!