Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme X’te Ayvera yla bambaşka diyarlara.

Morrata

Normal Üye
13 Şub 2025
1
20
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar Ayverayla gecelik görüşme yaptık. Otele gittim yerleştim biraz sonra kapıda çok güzel çıtı pıtı bir kız belirdi. Yüzü beklediğimin çok daha üstünde bir güzellikte fizik deseniz fotoğraflardakinden bile güzel. Ama esas güzelliği performans kısmında. Ben mi ona ücret ödüyorum o mu bana bilmiyorum bir insan böyle istekli sevişemez. Oral yapmayı çok seviyor ben dayanabilsem saatlerce devam ederdi ama o sıcak ağıza dayanmak pek mümkün değil 😅 Kendine yapılmasını da çok seviyor. Belin inceliği cowgirlde inanılmaz bir kıvraklık sağlıyor. Burayı önerdiğimde bildiğini daha önce burda olduğunu ancak özel bi sebepten tekrar gelmediğini söyledi. Özel sebebi ben biliyorum ama burda açıklamayayım. Sözün özü Vera tam anlamıyla size sevgilinizmiş gibi davranıyor. İnanılmaz gece için teşekkürler.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,900
10,100
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekkürler

21 Nis 2021
142
194
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar Ayverayla gecelik görüşme yaptık. Otele gittim yerleştim biraz sonra kapıda çok güzel çıtı pıtı bir kız belirdi. Yüzü beklediğimin çok daha üstünde bir güzellikte fizik deseniz fotoğraflardakinden bile güzel. Ama esas güzelliği performans kısmında. Ben mi ona ücret ödüyorum o mu bana bilmiyorum bir insan böyle istekli sevişemez. Oral yapmayı çok seviyor ben dayanabilsem saatlerce devam ederdi ama o sıcak ağıza dayanmak pek mümkün değil 😅 Kendine yapılmasını da çok seviyor. Belin inceliği cowgirlde inanılmaz bir kıvraklık sağlıyor. Burayı önerdiğimde bildiğini daha önce burda olduğunu ancak özel bi sebepten tekrar gelmediğini söyledi. Özel sebebi ben biliyorum ama burda açıklamayayım. Sözün özü Vera tam anlamıyla size sevgilinizmiş gibi davranıyor. İnanılmaz gece için teşekkürler.
Tşk

X de gerçekten böyle tecrübe edinilmiş ref ları paylaşmak gerekiyor. Varsa diğer arkadaşlardan da başka referans kızlar bu burda konu edebiliriz.

17 Ağu 2021
92
131
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eskiden forumdaydı hatırladım ozaman kullanıcı adınıda hatırlıyorum

gamsız güneş Çevrimdışı
10 Ocak 2025
468
440
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler, sadece otel görüşmesi yapıyor sanırım,incal yok galiba👍

21 Nis 2021
142
194
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buradayım burda:)
Öncelikle güzel referans için çok teşekkür ediyorum. Epey uzun bir zaman oldu ama çok merak edilmiş eski forum ismim Alyaxx idi.
Ve yalnızca otel görüşmesi gerçekleştiriyorum:)
Sevgiler, saygılar💜
Zevkle takip ediyorum seni :) haftaya görüşme için yazıcam sana

29 Tem 2023
264
159
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buradayım burda:)
Öncelikle güzel referans için çok teşekkür ediyorum. Epey uzun bir zaman oldu ama çok merak edilmiş eski forum ismim Alyaxx idi.
Ve yalnızca otel görüşmesi gerçekleştiriyorum:)
Sevgiler, saygılar💜
Sevgili Vera..cevapladığınız için öncelikle teşekkürler..nasıl size ulaşabilirim...özelden yazabilirmisiniz...

Yazarbey

Normal Üye
15 Ocak 2025
15
29
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kız hakkında yazmak yasak değil miydi yahu ? 2 konu açtım nasıldır diye ikisi de açıklama yapılmadan silindi, sonradan adminin eski sevgilisiymiş falan dediler 🤦‍♂️

Elnesri Çevrimdışı
11 Mar 2025
53
29
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mükemmel fiziği var.
Gorusebilecek bir durum olursa ben de denemeyi düşünüyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar