- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sizin olduğunuz yerde güneşe ne hacetGünaydın güzel bir gün olsun
![]()
Bayanların siyah çorap giymesine bayılıyorum hele ki senin gibi güzel bir kadın olunca.Günaydın güzel bir gün olsun
![]()
Güzel beğendim seniGünaydın güzel bir gün olsun
![]()
Ben sizin güneşiniz olurum kiiiSizin olduğunuz yerde güneşe ne hacet
Evet bende çok seviyorum siyah çorap beğendiğinize sevindim çok teşekkür ederimBayanların siyah çorap giymesine bayılıyorum hele ki senin gibi güzel bir kadın olunca.
İstanbul'a yolum düşüyorBu kadar güzel ve seksi bir bayanın istanbula uzak olmasına üzülüyorum.
parıldıyorsun yine güzelliğinle cansel hanım cımGünaydın güzel bir gün olsun
![]()
Güneş tutulmasi degil de benimkisi, Güneşe tutuldum sanki. Aaaaaaa şiir gibi oldu bebekkkk ne dersin???Günaydın güzel bir gün olsun
![]()
Siyahın asaleti canselin güzelliği ile birleşip ortaya bir şaheser çıkarmışGünaydın güzel bir gün olsun
![]()
hey sexyGünaydın güzel bir gün olsun
![]()
Zaten oldunuz ki hem güneşim hem ayımBen sizin güneşiniz olurum kiiiteşekkür ederim
![]()
Yağan yağmur arkasında doğacak güneş sen olacaksan her gün yağmur yağsa keşkeGünaydın güzel bir gün olsun
![]()
ne demek ne demek rica ettikTeşekkürler bebişkom![]()
Hava ne kadar kapalı ne kadar yağmur olsada senin ışığın yetiyorGünaydın güzel bir gün olsun
![]()
Teşekkür ederim bitanemparıldıyorsun yine güzelliğinle cansel hanım cım
Sanki bende şaire tutuldumGüneş tutulmasi degil de benimkisi, Güneşe tutuldum sanki. Aaaaaaa şiir gibi oldu bebekkkk ne dersin???![]()
Canımsın teşekkür ederim bebişkom yerim seniSiyahın asaleti canselin güzelliği ile birleşip ortaya bir şaheser çıkarmış![]()
Gecem, gündüzümZaten oldunuz ki hem güneşim hem ayım![]()
Teşekkür ederimAman tanrım siyahlar içinde bir güzelsiyah çorap topuklu ayakkabı kombinine fena yükseldim ben
![]()
Siz isterseniz neden olmasın ben sizin güneşiniz olmayı çok isterimYağan yağmur arkasında doğacak güneş sen olacaksan her gün yağmur yağsa keşke![]()
Teşekkürler bebeğimHava ne kadar kapalı ne kadar yağmur olsada senin ışığın yetiyor![]()
Gaz dolu bi poz olmuş ama sen çok tatlı ve seksşGünaydın güzel bir gün olsun
![]()
çatalla mı kaşıkla mı ?Canımsın teşekkür ederim bebişkom yerim seni![]()
Sizi burada görmeyince güneş doğmuyorGecem, gündüzümgönlümün sultanı
![]()
Evet bende çok seviyorum bu tarzısiyah ince corap ve topuklu kombini size ayri bi yakışıyor![]()
Gaz dolu bi poz olmuş ama sen çok tatlı ve seksş
İkiside ama bıçak ta olmalıçatalla mı kaşıkla mı ?![]()
Ben sizin için güneşte,yıldızda olurumSizi burada görmeyince güneş doğmuyor![]()
Bu hasrete vuslat gerekBen sizin için güneşte,yıldızda olurum![]()
sıkıntı yok ben sana güzel bir bıçak biler veririmİkiside ama bıçak ta olmalıyoksa yiyemem ilk önce kesmek gerek
![]()
Bebeğim çok güzel uzanmışsın yine. Şimdi yanında olmak vardıGünaydın güzel bir gün olsun
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!