- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Neden fıstığım kışın yatamıyomusun yan gelip
Ama öyle tek başına yan gelip yatmak olmaz ki
Yaz gelsin ama yanalım Cansel hanım sıcaklığınızla daha ateşli olur
Yok kışın yan gelip yatamıyorumNeden fıstığım kışın yatamıyomusun yan gelip![]()
Benimde seninle geçirdiğim zamanlar harika tatlım benimSeninle olan büyülü zamanlar hep yaz bebeğim![]()
Sizden kurtulmak isteyen kim kiiiSen yan gelip yatsanda bizden kurtulamazsın![]()
Kraliçem benim, İzmir seninle daha sıcak...
Canımsın teşekkür ederim bebeğimher pozun ayri bir saheser prenses yine harikasin![]()
Teşekkür ederim bebeğim
Evet hep öyle söylüyorum ama yan gelip yatamıyorum demi haklısın canımaynı cümleyi geçen sene de kurmuştun sanki. Umarım bu sefer yan gelip yatarsın.
Eminim herkes benim gibi düşünüyordurBence de gelsin, özellikle yazın ilk ayı![]()
Şimdilik yanlız...Ama öyle tek başına yan gelip yatmak olmaz ki![]()
Çok teşekkür ederimsiyahlar ve platform topuklar çok yakışmış![]()
Ne yapayım havalar soğuk olunca biraz yaz havası vermek istedimyaza çevirmişsin güzelliğinle kışı mızı cansel hanım cım
Gelsin bebeğim yaz gelsinBencede yaz gelsin artık bebeğim sevmiyorum bu soguk havayı , sen hep içimizi ısıttın kış boyuncabk fotoda yanında olma isteği bile yetiyor yaşanan onca şey aklıma gelince
![]()
Gelsin canımYaz gelsin ama yanalım Cansel hanım sıcaklığınızla daha ateşli olur
Valla bugünlerde benimle bile sıcak olmuyor İzmir çok soğukKraliçem benim, İzmir seninle daha sıcak...
Bende seni öpüyorum kocamanValla bugünlerde benimle bile sıcak olmuyor İzmir çok soğuk
Kraliçen seni öpüyor teşekkür ederim
![]()
HmmOk. Ben seni tatile götüreceğim. Başka yolu tok
Evet olabilirbelki uyanırınızzz bi sahildeee remix))))
![]()
Ozaman seni soğuk su ile serinletmek gerekFotoyu görünce yaz gelmiş gibi ısındım![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!