- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Özlemek güzeldir özlenen güzelseGözlerimiz sizi aradı Cansel hanım... Özlettiniz kendinizi.....
Günaydın bebişimGünaydın İzmir’in güneşi, bitanesi hoşgeldiiiin![]()
Bu güzel işte ah ah gelen geldi İstanbul'a sen halen yoksunGünaydın mavişlerim kısa bir aradan sonra buradayım
![]()
Ne geldi rüzgar mı yoksa benim konum mu geldiBu güzel işte ah ah gelen geldi İstanbul'a sen halen yoksun
Ozaman Cansel gelmiş mi dedin bebişimBassın yak ortalığı,özlenen güzellikİzmir kokusu geldi bile
![]()
Günaydın mavişlerim kısa bir aradan sonra buradayım
![]()
Bilmiyorum ama halen o yarim gözlerim aklımda kaldıNe geldi rüzgar mı yoksa benim konum mu geldi![]()
Tam da koltukta oturur pozisyonda birden reverse cowgirl pozisyonuna geçip zevk ve şehvet içindeyken bu süt kaymak dolgun popoyu bir yandan sıkarken diğer yandan bol bol şaplak atmalıkGünaydın mavişlerim kısa bir aradan sonra buradayım
![]()
Efsane güzellik geldiGünaydın mavişlerim kısa bir aradan sonra buradayım
![]()
Şaplak yokTam da koltukta oturur pozisyonda birden reverse cowgirl pozisyonuna geçip zevk ve şehvet içindeyken bu süt kaymak dolgun popoyu bir yandan sıkarken diğer yandan bol bol şaplak atmalık![]()
Teşekkürler canımÖzledik ki ne özledik. En kısa sürede görüşmek dileğiyle
Hoşbuldum bebeğimSizi tekrar gördüğüme sevindim, hoşgeldiniz️
O zaman bol bol sıkma diyelimŞaplak yok![]()
O sıcak buralara kadar geldi .Günaydın mavişlerim kısa bir aradan sonra buradayım
![]()
Ne seksi ama yaaaGünaydın mavişlerim kısa bir aradan sonra buradayım
![]()
Hos geldinnn 🩵Günaydın mavişlerim kısa bir aradan sonra buradayım
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!