Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🖤🤍Yeni güne yeni umutlarla tüm Türkiye 🤍🖤

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
🖤06.02.2023 🖤
🖤🖤 Ülkece yaşadığımız felaketten dolayı çok üzgünüm Allahhh herkesin yardımcısı olsun 🖤🖤
🙏Bu paylaşımı yaparken aslında yazmak istediğim çok şey var...paylaşımı yapıcam ama bir yandan da çok üzülüyorum bunuda dile getirmek istiyorum ama malesef ki hayat devam ediyor bir şekilde bir yerden yeniden başlamak gerek belki bu paylaşım için tepkili olabilirsiniz onun için hepinizden çok ama çok özür diliyorum🙏
🖤Ülkeme geçmiş olsun 🖤

Ekli dosyalar

• Picsart_23-02-16_13-27-03-814.jpg
    Picsart_23-02-16_13-27-03-814.jpg
    76.8 KB · Görüntüleme: 271
UEFAcup2000 Çevrimdışı
5 Şub 2023
59
50
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
🖤06.02.2023 🖤
🖤🖤 Ülkece yaşadığımız felaketten dolayı çok üzgünüm Allahhh herkesin yardımcısı olsun 🖤🖤
🙏Bu paylaşımı yaparken aslında yazmak istediğim çok şey var...paylaşımı yapıcam ama bir yandan da çok üzülüyorum bunuda dile getirmek istiyorum ama malesef ki hayat devam ediyor bir şekilde bir yerden yeniden başlamak gerek belki bu paylaşım için tepkili olabilirsiniz onun için hepinizden çok ama çok özür diliyorum🙏
🖤Ülkeme geçmiş olsun 🖤
Hepimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum hoşgeldiniz prenses ozletin kendini paylaşım bekliyorum

shıeld Çevrimdışı
16 Şub 2022
151
199
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hepimize geçmiş olsun bir ömür yas tutacak deyiliz elbet tepki gösterecek kişiler bi zahmet forumu kullanmasın. Bir yerden başlamak gerek kimse kimsenin halinden anlamaz çok takılmayın bunlara.

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Hepimize geçmiş olsun bir ömür yas tutacak deyiliz elbet tepki gösterecek kişiler bi zahmet forumu kullanmasın. Bir yerden başlamak gerek kimse kimsenin halinden anlamaz çok takılmayın bunlara.
Elimizden,elimden gelini en iyi şekilde ben kendi adımına yaptığımı düşünüyorum ve yapmayada devam edeceğim 🙏🙏
Kesinlikle haklısınız bir yerden başlamak gerek umarım bir daha böyle bir acı yaşamaz 🙏🙏

UEFAcup2000 Çevrimdışı
5 Şub 2023
59
50
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
🖤06.02.2023 🖤
🖤Ülkeme geçmiş olsun 🖤
Twitter'da istek gönderdim kabul ederseniz memnun olurum 😘

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,605
2,492
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
🖤06.02.2023 🖤
🖤Ülkeme geçmiş olsun 🖤
Hoşgeldin bebeğim. Seni bilen biliyor zaten kuşum. Acımız yüksek ama hayatımızıda idame ettirmek için çalışmamızda gerek. Öpüyorum seni kanatsız meleğim ❤️❤️🥰🥰🤗🤗

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Hoşgeldin bebeğim. Seni bilen biliyor zaten kuşum. Acımız yüksek ama hayatımızıda idame ettirmek için çalışmamızda gerek. Öpüyorum seni kanatsız meleğim ❤️❤️🥰🥰🤗🤗
Hoşbuldum canım 😘 malaesef acımız büyük evet 🙏🙏 umarım bir daha yaşanmaz 🙏🙏
Bende seni öpüyorum minik kuşum 🥰🥰

zenciramses

Normal Üye
25 Haz 2020
39
192
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler Cansel hanım 🙏 10 gündür karanlığa bogulduk. hayata dönmemiz gerekiyor. İster istemez hayat devam ediyor.. Geride kalan herkesin allah yardımcısı olsun. bir daha böyle bir acı yaşatmasın bizlere

charon Çevrimdışı
23 Tem 2012
516
574
Deprem badiresini İzmir yeni atlattı. Bunu bilen kimsenin niyetini yanlış anlayacağını sanmıyorum. Hepimizin yuvalarını geçindirmeye ihtiyacı var. Kolay gelsin Canselcim. Ve görüşmek üzere.

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Paylaşım için teşekkürler Cansel hanım 🙏 10 gündür karanlığa bogulduk. hayata dönmemiz gerekiyor. İster istemez hayat devam ediyor.. Geride kalan herkesin allah yardımcısı olsun. bir daha böyle bir acı yaşatmasın bizlere
Malesef öyle bir anda her yer herkes karanlığa boğuldu 🥺ama dediğiniz gibi hayat devam ediyor umarım tekrarı olmayan bir karanlık olur 🙏🙏 aminn inşallah dualarımız onlarla 🙏🙏

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Deprem badiresini İzmir yeni atlattı. Bunu bilen kimsenin niyetini yanlış anlayacağını sanmıyorum. Hepimizin yuvalarını geçindirmeye ihtiyacı var. Kolay gelsin Canselcim. Ve görüşmek üzere.
Evet İzmirli bir birey olarak... malesef bir daha yaşatmasın diyoruz hep ama herşey Allah'tan 🥺hepimiz en iyi şekilde hazırlıklı olmamız gerekiyor çünkü deprem bölgesinde yaşayan insanlarız🙏🙏 evet kesinlikle haklısın canım bir şekilde hayat devam ediyor umarım bir daha yaşanmaz dualarımız onlarla 🙏🙏🥺🥺🥺

Son düzenleme:
9 Mar 2022
234
179
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
🖤06.02.2023 🖤
🖤Ülkeme geçmiş olsun 🖤
😔🙏

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,909
10,105
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
🖤06.02.2023 🖤
🖤Ülkeme geçmiş olsun 🖤
her halin başka güzel

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar