- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hepimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum hoşgeldiniz prenses ozletin kendini paylaşım bekliyorum06.02.2023
Ülkece yaşadığımız felaketten dolayı çok üzgünüm Allahhh herkesin yardımcısı olsun
Bu paylaşımı yaparken aslında yazmak istediğim çok şey var...paylaşımı yapıcam ama bir yandan da çok üzülüyorum bunuda dile getirmek istiyorum ama malesef ki hayat devam ediyor bir şekilde bir yerden yeniden başlamak gerek belki bu paylaşım için tepkili olabilirsiniz onun için hepinizden çok ama çok özür diliyorum
Ülkeme geçmiş olsun
![]()
Hoşbuldum canım teşekkür ediyorumHepimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum hoşgeldiniz prenses ozletin kendini paylaşım bekliyorum
İnşallah Allah hepimizi korusunHoşbuldum canım teşekkür ediyorum
Malaesef ki olanlardan dolayı hepimiz çok ama çok üzgünüz herkese geçmiş olsunumarım bir daha yaşanmaz
![]()
Elimizden,elimden gelini en iyi şekilde ben kendi adımına yaptığımı düşünüyorum ve yapmayada devam edeceğimHepimize geçmiş olsun bir ömür yas tutacak deyiliz elbet tepki gösterecek kişiler bi zahmet forumu kullanmasın. Bir yerden başlamak gerek kimse kimsenin halinden anlamaz çok takılmayın bunlara.
Twitter'da istek gönderdim kabul ederseniz memnun olurum06.02.2023
Ülkece yaşadığımız felaketten dolayı çok üzgünüm Allahhh herkesin yardımcısı olsun
Bu paylaşımı yaparken aslında yazmak istediğim çok şey var...paylaşımı yapıcam ama bir yandan da çok üzülüyorum bunuda dile getirmek istiyorum ama malesef ki hayat devam ediyor bir şekilde bir yerden yeniden başlamak gerek belki bu paylaşım için tepkili olabilirsiniz onun için hepinizden çok ama çok özür diliyorum
Ülkeme geçmiş olsun
![]()
Hemen bakıyorumTwitter'da istek gönderdim kabul ederseniz memnun olurum![]()
Mesaj atarmısınız lütfen çok istek var Twitter korumalıTwitter'da istek gönderdim kabul ederseniz memnun olurum![]()
Hoşgeldin bebeğim. Seni bilen biliyor zaten kuşum. Acımız yüksek ama hayatımızıda idame ettirmek için çalışmamızda gerek. Öpüyorum seni kanatsız meleğim06.02.2023
Ülkeme geçmiş olsun
![]()
Hoşbuldum canımHoşgeldin bebeğim. Seni bilen biliyor zaten kuşum. Acımız yüksek ama hayatımızıda idame ettirmek için çalışmamızda gerek. Öpüyorum seni kanatsız meleğim![]()
Malesef öyle bir anda her yer herkes karanlığa boğulduPaylaşım için teşekkürler Cansel hanım10 gündür karanlığa bogulduk. hayata dönmemiz gerekiyor. İster istemez hayat devam ediyor.. Geride kalan herkesin allah yardımcısı olsun. bir daha böyle bir acı yaşatmasın bizlere
Evet İzmirli bir birey olarak... malesef bir daha yaşatmasın diyoruz hep ama herşey Allah'tanDeprem badiresini İzmir yeni atlattı. Bunu bilen kimsenin niyetini yanlış anlayacağını sanmıyorum. Hepimizin yuvalarını geçindirmeye ihtiyacı var. Kolay gelsin Canselcim. Ve görüşmek üzere.
06.02.2023
Ülkeme geçmiş olsun
![]()
her halin başka güzel06.02.2023
Ülkeme geçmiş olsun
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!