- 19 Mar 2020
- 34
- 98
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sevgili forumdaslar uzun zamandan beri işimden dolayı görüşme yapmıyordum. En sonunda kendime zaman ayırıp kiminle görüşme yapayım diye düşünürken uzun zamandan beri aklımda olan sevgili @ÖZGE ile üç veya dört gün önceden iletişime geçtim. Sağolsun oda iletişim konusunda mükemmel olunca herşey yolunda gitti. @ÖZGE ile bugün için 3 saatlik bir program yapmak için konuştuk ve anlaştık. Görüşme günü geldi çattı bende İstanbul'un yolunu tuttum. Kendisi konumunu bana attığı zaman konum olarak çok rahat bulabileceğiniz bir yerde kendisi. İstanbul'un göbeğinde diyebiliriz. Neyse vakit geldi çattı bende yavaştan @ÖZGE nin evine doğru yola koyuldum. Aradan 5 veya 10 dk sonra kapı açıldı ve karşımda o yeşil Gözlü Melek @ÖZGE beni karşıladı. Her zamanki gibi gene eve giriş usulleri oradan sonra veryansın muhabbet. Biraz muhabbet ettik ve yavaştan hareketlenmek için ben duşa o da üstüne değişmesi için odaya girdi ve ben de duş sonrası odaya girince şimşekler çaktı tâbi. İnce ince öpüşmeler, kendisine yaptığım oral sonrası güzel bir cowboy ve misyoner ile ilk seansımızı tamamladık. @ÖZGE ile İlk görüşme olunca haliyle insan birbirine tanımakla geçiyor. İlk Sean sonunda biraz muhabbet ve dinlendik. Daha sonra tekrardan odaya girince bu sefer daha uzun olacağını söyledim. Hakkaten cowboydan misyonere oradan doggy ye derken uzun bir ikinci seans oldu ikimiz açısından. Biraz yorulduk haliyle. Kendisi ile 3 saat diye konuşmuştuk ama ailevi bir sıkıntı olunca kendisini kıramadım ve 2 saat olarak güncellendi. 2 saat su gibi geçti benim için. Yeşil Gözlü @ÖZGE bir sonraki görüşme ne zaman olur bişey diyemem ama o zamana kadar kendine iyi bak.