- 13 Ağu 2024
- 72
- 55
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba forumdaslar yine uzun bir yazi olacak ama Aleynayı merak edenler mutlaka sonuna kadar okusun derim size keyif dolu bir referans ile geldim öncelikle Aleyna hanımı X'e katıldığı ilk zamanlardan beri takip ediyordum ve her paylaşımı zaten beni benden alıyordu tanışmak hep hayalimdi yorumlarda verdiği yanıtlar çok samimi ve sempatikti durum böyle olunca merak etmemek benim için kaçınılmaz oluyor, şimdi yeni bir gelisme ile forumada katıldığını görünce heralde benden mutlusu yoktur diye kendimce sevinç içindeyim,kendisi foruma katılmadan önce ilk mesajımı gönderdiğimde amacım görüşme şartlarını öğrenmek ve verdiği servisleri öğrenmekti gönderdiği tanıtım yazısında detaylar yazmıyordu benim için olmazsa olmaz dediğim bazı servis isteklerim vardı bunları uygun bir üslupla yapıp yapmadığını sordum ve olumlu dönüş almıştım suanki standart servislerinde olan şeylerdi zaten benim için herşey okeydi aslında tek sorun uygun zamanı bulmaktı foruma katıldığını gördüğümde kendisiyle sevincimi paylaşmak adına birkez daha iletişim kurdum ve bidahaki iletişimimde kesinlikle program için olacağını söyledim tabi daha fazla dayanamayıp tanışma vaktini ayarladım ve dün kendisiyle program için iletişim kurdum 3 saatlik incall programı istediğimi ve referanslarımı ilettim kısa zaman içerisinde olumlu yanıt gelince akşamına yola koyuldum ve soluğu kapısında aldım kendisi güvenlikli bir sitede oturuyor giriş sorunsuz blok ve daire no ile teyit alıyorlar ve sonrasında icerdesiniz her neyse gelelim karşılaşma kısmına,daireye ulaştığımda istediğim kıyafet ile cıvıl cıvıl tazecik Neşe dolu bir güzellik vardı açılan kapının ardında çok sıcak bir karşılama ile donatılmış masanın olduğu salona geçtik ve güzel sıcak doğal sohbetimiz başladı kendisi gerçekten çok doğal biri neyse o yani bütün bunların haricinde erkeğin oraya ne amaçla geldiğinide unutmuyor siz kendinizi tamamen karşınızdaki bu güzelliğe keyfinize ve o zamanın içine bırakın derim detay olarak sohbet arasında ufak oynaşmalar ile de sizi bir yandan seansada hazırlıyor ama olay için acele etmeyin çünkü kendisi zamanı çok iyi kullanıyor yani sizin zamanınızı sizden daha iyi kullanıyor diyebilirim ve daha güzel yaşamanızı sağlıyor benden söylemesi, yani zaman geçiyor zamanım bitiyor gibi düşüncelere girmeye kalkmayın alacağınız keyfinde içine etmeyin derim tabi bu benim tavsiyem, tabiki yinede siz bilirsiniz,ben 3 saatlik keyif dolu 3 seans yaşadım birde final seansında kendiside mutlu sona ulaşınca keyfime keyif kattı kendisine herşey için burdan tekrardan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum @Aleyna ilk oldu ama asla son olmayacak diyorum en kısa zamanda tekrarını isteyeceğimden eminim herkese keyifli forumlar diliyorum