Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Vip Partner BAĞDAT CADDESİ BUSE PIRIL💎

Vip Partner
gökhan.güneş Çevrimdışı
13 Kas 2021
1
1
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba Buse Hanım. Profilinizi inceledim de, gerçekten de tam bir cadde kızı havası var :) çok zarif ve güzelsiniz

jeptalto Çevrimdışı

jeptalto

Normal Üye
18 May 2015
20
27
görüşmede yaşa takılanlardan olsam da…
10/10 fizik, aşşşşşırı cezbedici bi fizik hatta. 30 yaş üstü kardeşlerim çok şanslı:d

Faithus

Normal Üye
29 Ağu 2021
34
23
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Profesyonelliğin kitabı yazılmış burada:))
Çok başarılı, çok takdir ettim gerçekten.

Buse PIRIL Çevrimdışı
9 Haz 2018
1,148
2,617
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kadın numaramı bir adama vermiş ölümle tehdit ediliyorum dikkat edin sizlerde
Yine mi sen istanbul ve izmir sapığı kendisi bilgi almak isteyen bana ulaşsın 1 aydır bana yolladığı tüm ölüm tehditi mail ve mesajlarını iletirim forum yönetimi bilgi sahibi ve forumdaki tüm bayanlar bu kişi tarafından tehdit ediliyor ben.tek degilim aklınca bunu yazıp beni karalicak .

Buse PIRIL Çevrimdışı
9 Haz 2018
1,148
2,617
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu arkadaş bana sen garibansın senle görüşmem diyip beni engelledi
Bu konu ile ilgili tüm detaylar forum yönetiminde var.
Kendisi psikopat sapık 2 aydır ölüm hakaret tehdit mesaj ve mailleri atıyor hepsi saklı bende duruyor ve çok fazlası malesef ve tek kişi ben değilim forumda ki çoğu kadını taciz ediyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211226_191511_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_20211226_191511_com.google.android.gm.jpg
    78.9 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20211226_191120_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_20211226_191120_com.google.android.gm.jpg
    88.5 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20211226_191105_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_20211226_191105_com.google.android.gm.jpg
    70.5 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20211226_191059_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_20211226_191059_com.google.android.gm.jpg
    58.8 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20211226_174755_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_20211226_174755_com.google.android.gm.jpg
    72.1 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20211226_160655_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_20211226_160655_com.google.android.gm.jpg
    58.6 KB · Görüntüleme: 57
alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,598
2,485
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Okumadan bana ulaşmayın lütfen
Forumdan olduğunuzu belirtin😊Referansınızı en başta belirtin lütfen ev görüşmesinde bu detay çok önemli.
Ben İstanbul Kadıköy Bağdat Caddesi Suadiye'den Buse Pırıl.
28 yaşındayım boyum 163 kilom 50
Beyaz ten ela gözler pürüzsüz sıkı bir vücuda sahibim.
Güzel,bakımlı ve eğitimli size en iyi hizmet verebilecek kapasitedeyim.
30 yaş üstü beylerle görüşüyorum.
Bağdat Caddesi Suadiye gibi güzel ve güvenli bir yerde nezih bir binada giriş çıkış rahat kolay konum her türlü ulaşımla gelebileceğiniz bir lokasyonda yaşıyorum.

EVİME GELDİĞİNİZDE
Sizi sade ama şık kıyafetlerimle ve her zaman temiz bakimli mis gibi kokan fönlü örgülü yada topuz saçlarımla karşılıyorum.
Sizden içeri girmez dezenfekte olmanızı rica ediyorum hemen el yüz yıkama lutfen 🙏❤️Ağız bakimi ÖNEMLİ banyoda ayna önünde olan mavi suyu tek kullanimlik bardaga doldurup agiz bakiminizi yapmanizi istiyorum. Dustan çıkınca tek kullanımlık terlikler ile çıkıyorsunuz ve tanışma sohbet başlıyor kahve ikram ediyorum.
Evimde herşey tek kullanımlık;
banyo havlusu
su bardağı
kahve bardağı
terlik
klozet kapağı örtüsü
duşta erkek duş jeli hijyen benim için hep birinci sırada gelmiştir. Evim büyük geniş yeşillikler içinde ferah bir ev 7/24 pencereler açik surekli hava alıyor. Duşlarımızı alıyoruz ve odama geçiyoruz her beraberlik öncesi ve sonrası duş şart.
Sokakta ispark var ve ücretli otopark var.
Evim rahat huzurlu güvenli ve temiz kendi eviniz gibi rahat edeceksiniz. 3 günde bir temizleniyor.
Otel tutma stresi yok kimlik problemi yok ekstra otel için cebinizden paralar çıkmıyacak. Ev açıp hizmet vermek gibi bir lüksü sunarken lütfen pazarlık etmeyiniz 🚫

OTELE GELDİĞİMDE
En az iki saatlik geliyorum odaya girer girmez dezenfekte oluyorum ellerimi yıkıyorum. .Sigara kullanmıyorum.
Duşumuzu alıp keyifli bir geceye başlıyoruz.
🍷🍓👄

1 saat tek seans 2000 tl
2 saat iki seans 3000 tl
3 saat üç seans 4000 tl
4 saat dört seans 5000 tl
GECELİK otel
6 saat 7000 tl
Taksi
Mesafeye göre değişir en az
Anadolu 300 tl
Avrupa 500 tl
Avrasya Tüneli 120 tl

Şehirdışı tek gece 15 bin tl
Uçak biletleri taksi ücretleri içinde.
Sadece 5 yıldızlı otellere geliyorum.
5000 tl ön ödeme alıyorum.
🥂🧸🎊

YAPTIKLARIM
Tanışma sohbet birer kahve ön sevişme condomsuz oral doggy style cow girl ve sevdiğiniz pozisyonlar .
YASAKLARIM
Anal yok Condomsuz ilişki yok çiftlerle görüşme yok .
🚨Genital siğil varlığı olan kişilerle ilişkiye girmiyorum lütfen tedavinizi olun.Oral yaparken fark edersem görüşmeyi bitiririm ücretimide alırım lütfen duyarlı olalım. Birbirimizin vaktini almayalım.
🚨Genital bölgede kıl tüy olanlarla ilişkiye girmiyorum temizlik sağlıktır.
Ve aşağıda paylastigim bitkisel genital bölge temizleyicisini bende duş alirken kullanmanizi rica ediyorum daha hijyenik bir iliski olacaktır 😊

GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!*

www.forumzamparalar537.xyz/forums/buse-piril-referanslarim.1638/

Sevgiler PARTNER BUSE PIRIL 💎
İletişim:
05304842808
Sadece WhatsApp dan yazın lütfen.
Hoşgeldiniz keyifli forumlar diliyorum 😘😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,095
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Okumadan bana ulaşmayın lütfen
Forumdan olduğunuzu belirtin😊Referansınızı en başta belirtin lütfen ev görüşmesinde bu detay çok önemli.
Bağdat Caddesi Suadiye gibi güzel ve güvenli bir yerde nezih bir binada giriş çıkış rahat kolay konum her türlü ulaşımla gelebileceğiniz bir lokasyonda yaşıyorum.

EVİME GELDİĞİNİZDE
Sizi sade ama şık kıyafetlerimle ve her zaman temiz bakimli mis gibi kokan fönlü örgülü yada topuz saçlarımla karşılıyorum.
Sizden içeri girmez dezenfekte olmanızı rica ediyorum hemen el yüz yıkama lutfen 🙏❤️Ağız bakimi ÖNEMLİ banyoda ayna önünde olan mavi suyu tek kullanimlik bardaga doldurup agiz bakiminizi yapmanizi istiyorum. Dustan çıkınca tek kullanımlık terlikler ile çıkıyorsunuz ve tanışma sohbet başlıyor kahve ikram ediyorum.
Evimde herşey tek kullanımlık;
banyo havlusu
su bardağı
kahve bardağı
terlik
klozet kapağı örtüsü
duşta erkek duş jeli hijyen benim için hep birinci sırada gelmiştir. Evim büyük geniş yeşillikler içinde ferah bir ev 7/24 pencereler açik surekli hava alıyor. Duşlarımızı alıyoruz ve odama geçiyoruz her beraberlik öncesi ve sonrası duş şart.
Sokakta ispark var ve ücretli otopark var.
Evim rahat huzurlu güvenli ve temiz kendi eviniz gibi rahat edeceksiniz. 3 günde bir temizleniyor.
Otel tutma stresi yok kimlik problemi yok ekstra otel için cebinizden paralar çıkmıyacak. Ev açıp hizmet vermek gibi bir lüksü sunarken lütfen pazarlık etmeyiniz 🚫

OTELE GELDİĞİMDE
En az iki saatlik geliyorum odaya girer girmez dezenfekte oluyorum ellerimi yıkıyorum. .Sigara kullanmıyorum.
Duşumuzu alıp keyifli bir geceye başlıyoruz.
🍷🍓👄

1 saat tek seans 2000 tl
2 saat iki seans 3000 tl
3 saat üç seans 4000 tl
4 saat dört seans 5000 tl
GECELİK otel
6 saat 7000 tl
Taksi
Mesafeye göre değişir en az
Anadolu 300 tl
Avrupa 500 tl
Avrasya Tüneli 120 tl

Şehirdışı tek gece 15 bin tl
Uçak biletleri taksi ücretleri içinde.
Sadece 5 yıldızlı otellere geliyorum.
5000 tl ön ödeme alıyorum.
🥂🧸🎊

YAPTIKLARIM
Tanışma sohbet birer kahve ön sevişme condomsuz oral doggy style cow girl ve sevdiğiniz pozisyonlar .
YASAKLARIM
🚨Genital siğil varlığı olan kişilerle ilişkiye girmiyorum lütfen tedavinizi olun.Oral yaparken fark edersem görüşmeyi bitiririm ücretimide alırım lütfen duyarlı olalım. Birbirimizin vaktini almayalım.
Ve aşağıda paylastigim bitkisel genital bölge temizleyicisini bende duş alirken kullanmanizi rica ediyorum daha hijyenik bir iliski olacaktır 😊

GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!*

İletişim:
05304842808
Foruma hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim

Semih1892

Normal Üye
3 Mar 2021
13
21
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
SADECE 4&5 YILDIZLI OTELLERE GELİYORUM 📢
Merhaba

OTELE GELDİĞİMDE
Duşumuzu alıyoruz.

YAPTIKLARIM
YASAKLARIM

İletişim:
05304842808
Ama çok güzelsin

bitosan

Normal Üye
13 Şub 2022
15
8
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba
Güzel,bakımlı ve eğitimli size en iyi hizmeti verebilecek kapasitedeyim.

❤️ EVİM
Bagdat Caddesinde en güzel lokasyonda.
1 ve 2 saatlik gorusme kabul ediyorum.
Daha fazlası için otel lütfen.
Evimde sakin bir kedi var .
15 günde bir yardımcım tarafından ev temizleniyor. Günlük olarakta hijyeni ben sağlıyorum.
Evim bolca güneş alıyor büyük ferah bir daire geldiğinizde rahat ve çok huzurlu hissedeceksiniz 😇
Sigaranizi balkonda içebilirsiniz çünkü kedim kronik bronşit benimde dumana alerjim var .Evimde İçki içmeyi uygun görmüyorum.
Uzun görüşmelerde otelde yada otel öncesi şık bir restoranda yemek yiyebilir içki içebiliriz.
Evimde;
Türk kahvesi ve bitki çayı ikram ediyorum ☕
Seks öncesi ve sonrasi her ikimizde duş alıyoruz agzimizi mavi su ile calkaliyoruz.
Keyifli oral yapmam icin lütfen kil tüy olmasın ve dusta sizin icin aldigim intimen likid var özel bolge hijyeni sağlıyor 🌸
Benden istekleriniz olursa bildirin lütfen.

1 saat tek seans 2000 tl
2 saat iki seans 3000 tl

❤️ OTEL
Duşumuzu alıyoruz.

YAPTIKLARIM
YASAKLARIM
Anal yok Cim Cif yok Condomsuz ilişki yok çiftlerle görüşme yok deep throat yok !

İletişim:
05304842808
çok iyisiniz en kısa sürede görüşmek dileğiyle

Aresss

Normal Üye
24 Haz 2021
17
18
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buse hanım, uzun süre araştırmamın sonucu sizi ilk sırama yazdım. Çok kısa sürede görüşmek dileğiyle.

nihatk Çevrimdışı
14 May 2022
132
135
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buse hanım gerçekten pırıl pırılsınız, öpüyorum en güzel yerlerinizden :))

canistt

Normal Üye
3 Ağu 2023
20
21
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
MERHABA 💝
28 yaş ve üstü sadece görüşüyorum alt yaşlar yazmayın lütfen.
Elit olgun kültürlü yaşam standartlari yuksek sorumluluk sahibi bu hayatta degerleri olan insanlar yazsin kendini ve hayatini önemseyen yasama deger veren ust duzey bilincli kiisler yazsin bu konuda seçiciyim.
LÜTFEN EV GÖRÜŞMESİ İÇİN FORUMDAN OLDUĞUNUZU BELİRTİN.
REFERANS VERECEĞİNİZ BAYANIN PROFİL LİNKİNİ BANA ATIN.
ÇÜNKÜ BÜTÜN BAYANLARIN NUMARASI BENDE YOK.
EVİM İÇİN REFERANSINIZ YOKSA BU DURUMDA 4&5 YILDIZLI OTELLER OLUR 🌸
Lütfen randevu alalım.
"RANDEVU ALMAK KÜLTÜRDÜR" bir Buse Pırıl sözü ✅

Ücret bilgisi icin whatsApptan yazın lütfen kendinizi tanitip referans vermeniz ref yoksa otel için bilgi vermeniz yeterli ❤️‍🔥

Merhaba
Beyaz ten ela gözler pürüzsüz sıkı bir vücuda sahibim. Düzenli olarak spor yapıyorum ve sağlıklı besleniyorum saçlarım doğal uzunlukta sadece sarı boya var. Gözler ela :)
Göğüs 75 B iç çamaşırı ve giyim small ayakkabi stiletto 37.5 spor 37 değişiyor.
Hediye kabul ediyorum🎁
Güzel,bakımlı,eğitimli,sosyal ve size en iyi hizmeti verebilecek kapasitedeyim.
Olgun,sakin,eğlenceli,iletişime açık bakımlı ve temiz kkişiler ulaşsın.
Beylerde✅
Temizlik✅
Nezaket✅
️Ağız bakimi✅
Ayak tirnak bakimi ✅
️Özel bölgede kıl tüy olmamalı.✅
Sakalinizi inceltip gelin lütfen ✅
Alerji oluyorum kızarıklık oluyor batma canımı acıtıyor seks yaparken dikkatim dağılıyor.

♥️ INCALL
Bağdat Caddesinde kolay lokasyonda . Giriş çıkış rahat. Referansli görüşme yapıyorum.
Evde kedim var uysal.
✅️HER GÖRÜŞME SONRASI ÇARSAF VE YASTIK KILIFLARINI DEĞİŞTİRİYORUM‼✅
Evim gecelik görüşmeler içinde uygun .
Görüşme öncesi ve sonrasi mutlaka duş alıyoruz. Ayna önünde mavi suyla agzimizi calkaliyoruz. Beyler için özel olarak aldığım intim var onu dusta kullanmanizi rica ediyorum oral yaptığımda daha hijyenik olması için.
Evimde geçen ay mayis 2023 tüm esyalar değişti yatak odalarim salon takımı mutfak banyo eşyaları çarşaflar yastıklar bu detaylar benim icin cok önemli 🤍
SAĞLIK TEMİZLİKTEN GELİR 😇
evim her zaman hijyenik havadar bol güneş alıyor çok fazla cam var ☺️
Otel tutma stresi yok ✅
Kimlik problemi yok ✅
Huzurlu güven dolu keyifli ortam✅
Evimde sigara ve icki içebilirsiniz ✅
️12:00 Görüşmelere başlıyorum 🫦
Görüşme öncesi içkili yemekli davetleri kabul ediyorum sadece fine dining mekanlar 🍽🥂
❤️ OTEL
Duşumuzu alıyoruz.
Lütfen ben gelmeden önce ellerinizi sabunlayip yıkayın çünkü dışarıdan geliyoruz ellerimizde her türlü bakteri virüs bulaşıyor ✅ Çünkü ben her banyoya girdiğimde bazı zamanlar gördüm sabunlar hiç açılmamış modum düşüyor öyle olunca :)

YAPTIKLARIM ♥️
Tanışma sohbet birer kahve ön sevişme condomsuz oral doggy style cow girl ve sevdiğimiz pozisyonlar foot fetishism 🌸

YASAKLARIM 🚫
Anal yok Cim Cif yok Condomsuz ilişki yok çiftlerle görüşme yok deep throat yok köle sahabe görüşmelerim yok.

İletişim:
05304842808
Herşeyinizle çok güzelsiniz fakat ücret bilgileriniz yazmıyor öğrenebilir miyim mümkünse herkese açık olursa seviniriz size özelden yazıp ters düşmek istemiyorum 😃☺️👌

Arda1 Çevrimdışı
2 Ağu 2023
115
125
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
MERHABA 💝
Elit olgun kültürlü yaşam standartlari yuksek sorumluluk sahibi bu hayatta degerleri olan insanlar yazsin kendini ve hayatini önemseyen yasama deger veren ust duzey bilincli kiisler yazsin bu konuda seçiciyim.
LÜTFEN EV GÖRÜŞMESİ İÇİN FORUMDAN OLDUĞUNUZU BELİRTİN.
REFERANS VERECEĞİNİZ BAYANIN PROFİL LİNKİNİ BANA ATIN.
ÇÜNKÜ BÜTÜN BAYANLARIN NUMARASI BENDE YOK.
EVİM İÇİN REFERANSINIZ YOKSA BU DURUMDA 4&5 YILDIZLI OTELLER OLUR 🌸
Lütfen randevu alalım.
"RANDEVU ALMAK KÜLTÜRDÜR" bir Buse Pırıl sözü ✅

Ücret bilgisi icin whatsApptan yazın lütfen kendinizi tanitip referans vermeniz ref yoksa otel için bilgi vermeniz yeterli ❤️‍🔥

Merhaba
Beyaz ten ela gözler pürüzsüz sıkı bir vücuda sahibim. Düzenli olarak spor yapıyorum ve sağlıklı besleniyorum saçlarım doğal uzunlukta sadece sarı boya var. Gözler ela :)
Hediye kabul ediyorum🎁
Olgun,sakin,eğlenceli,iletişime açık bakımlı ve temiz kkişiler ulaşsın.
Beylerde✅
Temizlik✅
Nezaket✅
️Ağız bakimi✅
Ayak tirnak bakimi ✅
️Özel bölgede kıl tüy olmamalı.✅
Sakalinizi inceltip gelin lütfen ✅
Alerji oluyorum kızarıklık oluyor batma canımı acıtıyor seks yaparken dikkatim dağılıyor.

♥️ INCALL
Bağdat Caddesinde kolay lokasyonda . Giriş çıkış rahat. Referansli görüşme yapıyorum.
Evde kedim var uysal.

🔴HER GÖRÜŞME SONRASI ÇARSAF VE YASTIK KILIFLARINI DEĞİŞTİRİYORUM 🔴
🟢HER PAZAR YASTIKLARI MAKINAYA ATIYORUM 🟢

Evim gecelik görüşmeler içinde uygun .
Görüşme öncesi ve sonrasi mutlaka duş alıyoruz. Ayna önünde mavi suyla agzimizi calkaliyoruz. Beyler için özel olarak aldığım intim var onu dusta kullanmanizi rica ediyorum oral yaptığımda daha hijyenik olması için.
Evimde geçen ay mayis 2023 tüm esyalar değişti yatak odalarim salon takımı mutfak banyo eşyaları çarşaflar yastıklar bu detaylar benim icin cok önemli 🤍
SAĞLIK TEMİZLİKTEN GELİR 😇
evim her zaman hijyenik havadar bol güneş alıyor çok fazla cam var ☺️
Otel tutma stresi yok ✅
Kimlik problemi yok ✅
Huzurlu güven dolu keyifli ortam✅
Evimde sigara ve icki içebilirsiniz ✅
️12:00 Görüşmelere başlıyorum 🫦
Görüşme öncesi içkili yemekli davetleri kabul ediyorum sadece fine dining mekanlar 🍽🥂
❤️ OTEL
Duşumuzu alıyoruz.
Lütfen ben gelmeden önce ellerinizi sabunlayip yıkayın çünkü dışarıdan geliyoruz ellerimizde her türlü bakteri virüs bulaşıyor ✅ Çünkü ben her banyoya girdiğimde bazı zamanlar gördüm sabunlar hiç açılmamış modum düşüyor öyle olunca :)

YAPTIKLARIM ♥️
Tanışma sohbet birer kahve ön sevişme condomsuz oral doggy style cow girl ve sevdiğimiz pozisyonlar foot fetishism 🌸

YASAKLARIM 🚫
Anal yok Cim Cif yok Condomsuz ilişki yok çiftlerle görüşme yok deep throat yok köle sahabe görüşmelerim yok.

İletişim:
05304842808
İşte bu kadına bayılıyorum tanışmak için can atıyorum fevkalâde bir seksilik

10 Eyl 2017
186
87
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba

OUTCALL
2 saat iki seans 6000 tl
3 saat üç seans 8000 tl
4 saat dört seans 10000 tl
5 saat 12000tl
6 saat 14000 tl
YASAKLARIM
Anal yok,condomsuz ilişki yok
TAKSI ÜCRETİ 500 TL
FORUMDAN REF. VARSA INCALL
1 saat tek seans 3000 tl
2 saat iki seans 5000tl
3 saat üç seans 7000 tl
4 saat dört seans 9000 tl
5 saat 11000 tl
6 saat 13000 tl

INCALL ️️
Bağdat Caddesinin en nezih ve en gözde semtinde Suadiye'deyim.
Çok kolay ulaşım.

SAĞLIK TEMİZLİKTEN GELİR .
evim her zaman hijyenik havadar bol güneş alıyor çok fazla cam var.
Otel tutma stresi yok ✅
Kimlik problemi yok ✅
Huzurlu güvenli keyifli ortam✅
️12:00 Görüşmelere başlıyorum
Daha hızlı ve kolay görüşme sağlamak için referans yazmış olmanız çok önemli⭕
Haftasonu park problemi oluyor
Haftaici kapı önünde ve çevrede ispark var kapalı ücretli otoparklar var.

Elit,olgun, kültürlü, yaşam standartlari yuksek ,sorumluluk sahibi, degerleri olan, kendini ve hayatini önemseyen yasama deger veren ust duzey bilincte olan kişiler yazsın
Olgun,sakin,eğlenceli,iletişime açık, pozitif, bakımlı ve temiz kişiler ulaşsın.

Beyaz ten ela gözler pürüzsüz sıkı bir vücuda sahibim. Düzenli olarak spor yapıyorum ve sağlıklı besleniyorum saçlarım doğal uzunlukta sadece sarı boya var. Gözler ela .
Hediye kabul ediyorum.

İletişim:
05304842808
Buse hanım yıldız gibi pırıldıyorsunuz...Ama yıldızlara ulaşmak zor...
umarım ulaşma imkanım olur...çok tatlısın :)

Kimble

Normal Üye
20 Kas 2023
2
6
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
OTEL 🥂
Taksi 500 tl
2 saat iki seans 6500 tl
3 saat üç seans 9000 tl
4 saat dört seans 12000 tl
5 saat 14000 tl
6 saat 16000 tl
YASAKLARIM🚫
YAPTIKLARIM✅
Ön sevişme,sevişme,69,cow girl,condomsuz oral
Taksi 500 tl
🌌FORUMDAN REF. VARSA EVİMDE 🌌
1 saat tek seans 3500 tl
2 saat iki seans 6000 tl
3 saat üç seans 9000 tl
5 saat 14000 tl
6 saat 16000 tl
INCALL
🚨Evimde alkol sigara madde kullanımı yasak. Benden gizlice madde kullanan olursa bana zorla icirmeye çalışan olursa KADES BUTONUNA BASARIM🚨🚔
Sigaranizi balkonda içebilirsiniz.
Çok kolay ulaşım.
👤Evime misafir oldugunuzda dış görünüşünüz benim için çok önemli saç sakal bakimi olmalı sakallar kısa olmalı parfüm kokusu benim için çok önemli aramızdaki tensel uyumu arttıracaktır.
Giyim temiz ve şık olmalı .
Ağız bakimi ve vucud kıl tüy bakimi epilasyon traş yapılmış olmalı bunlar kendinize ve bana sayginizdir.
İçkili ve raki masasindan cikmis bir ağızla yanima gelemezsiniz bunlardan asla hoşlanmam centinmen bir beyden centinmence davranislar beklerim👤

Görüşme öncesi ve sonrasi mutlaka duş alıyoruz. Ayna önünde mavi yada pembe olan suyla agzimizi calkaliyoruz tek kullanimlik bardaklar var .Beyler için özel olarak aldığım intim var onu dusta kullanmanizi rica ediyorum.
Evim her zaman hijyenik havadar bol güneş alıyor çok fazla cam var ✅
Otel tutma stresi yok ✅
Kimlik problemi yok ✅
Huzurlu güvenli keyifli ortam ✅
️12:00 Görüşmelere başlıyorum✅

Nazik olgun, kültürlü, yaşam standartlari yuksek ,sorumluluk sahibi, degerleri olan, kendini ve hayatini önemseyen yasama deger veren ust duzey bilincte olan sakin,eğlenceli,iletişime açık, pozitif, bakımlı ve temiz kişiler ulaşsın.
KARŞILIKLI BEĞENİ OLMADIĞI TAKDİRDE MEDENİ BİR ŞEKİLDE GÖRÜŞMEYİ İPTAL EDEBİLİRİZ 💐

⭐️Ben İstanbul Kadıköy Bağdat Caddesi Suadiye'den Buse Pırıl⭐
Beyaz ten ela gözler pürüzsüz sıkı bir vücuda sahibim. Düzenli olarak spor yapıyorum ve sağlıklı besleniyorum saçlarım doğal uzunlukta sadece sarı boya var. Gözler ela .
Hediye kabul ediyorum.

İletişim:
05304842808

OTEL 🥂
Taksi 500 tl
2 saat iki seans 6500 tl
3 saat üç seans 9000 tl
5 saat 14000 tl
6 saat 16000 tl
YASAKLARIM🚫
YAPTIKLARIM✅
Ön sevişme,sevişme,69,cow girl,condomsuz oral
Taksi 500 tl
🌌FORUMDAN REF. VARSA EVİMDE 🌌
1 saat tek seans 3500 tl
2 saat iki seans 6000 tl
3 saat üç seans 9000 tl
5 saat 14000 tl
6 saat 16000 tl
INCALL
🚨Evimde alkol sigara madde kullanımı yasak. Benden gizlice madde kullanan olursa bana zorla icirmeye çalışan olursa KADES BUTONUNA BASARIM🚨🚔
Sigaranizi balkonda içebilirsiniz.
Çok kolay ulaşım.
👤Evime misafir oldugunuzda dış görünüşünüz benim için çok önemli saç sakal bakimi olmalı sakallar kısa olmalı parfüm kokusu benim için çok önemli aramızdaki tensel uyumu arttıracaktır.
Giyim temiz ve şık olmalı .
Ağız bakimi ve vucud kıl tüy bakimi epilasyon traş yapılmış olmalı bunlar kendinize ve bana sayginizdir.
İçkili ve raki masasindan cikmis bir ağızla yanima gelemezsiniz bunlardan asla hoşlanmam centinmen bir beyden centinmence davranislar beklerim👤

Görüşme öncesi ve sonrasi mutlaka duş alıyoruz. Ayna önünde mavi yada pembe olan suyla agzimizi calkaliyoruz tek kullanimlik bardaklar var .Beyler için özel olarak aldığım intim var onu dusta kullanmanizi rica ediyorum.
Otel tutma stresi yok ✅
Kimlik problemi yok ✅

Nazik olgun, kültürlü, yaşam standartlari yuksek ,sorumluluk sahibi, degerleri olan, kendini ve hayatini önemseyen yasama deger veren ust duzey bilincte olan sakin,eğlenceli,iletişime açık, pozitif, bakımlı ve temiz kişiler ulaşsın.
KARŞILIKLI BEĞENİ OLMADIĞI TAKDİRDE MEDENİ BİR ŞEKİLDE GÖRÜŞMEYİ İPTAL EDEBİLİRİZ 💐

⭐️Ben İstanbul Kadıköy Bağdat Caddesi Suadiye'den Buse Pırıl⭐
Hediye kabul ediyorum.

İletişim:
05304842808
Bu güzel kadın radarıma takıldı. Umarım birgün program yapabiliriz. 🫣

Zoe70 Çevrimdışı
25 Ocak 2022
3,047
1,896
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
️INCALL
1 saat tek seans 4000 tl
2 saat iki seans 7000 tl
3 saat üç seans 10000 tl
4 saat 13000 tl
5 saat 16000 tl
6 saat 19000 tl
DAHA FAZLA LUKS DAHA FAZLA KONFOR DAHA FAZLA KALITELI ZAMAN GEÇİRMEK İÇİN ⭐⭐⭐⭐⭐️ YILDIZLI OTEL TERCİH EDEBILIRSINIZ DAVETLERE AÇIĞIM VE LÜTFEN RANDEVU KONFIRME VE MUMKUNSE ÖN ÖDEME RİCA EDİYORUM VAKTİM VE BEDENİM ÇOK ÇOK DEĞERLİ SİZLER GİBİ 💞 ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ BEYLER❤️‍🔥
OTEL
2 saat iki seans 8000 tl
3 saat üç seans 12000 tl
4 saat 15000 tl
5 saat 18000 tl
6 saat 21000 tl
Taksi Anadolu 500 tl Avrupa 1000 tl
Yasaklarım
Anal yok consomsuz ilişki yok
Yaptıklarım
Ön sevisme condomsuz yada condomlu oral ( nasıl isterseniz )
Foot fetişizm sevdigimiz pozisyonlar 🙃
Ektra
Cim 1000 tl
Cif 1000 tl

Merhaba 😍
Ben İstanbul Kadıköy Bağdat Caddesi Suadiye'den Buse Pırıl⭐Kedimle beraber yaşıyorum ( sakin️ bir kedi )
29 yaşındayım boyum 163 kilom 50
Hediye kabul ediyorum.

İletişim:
05304842808

✅️Bağdat Caddesinin en nezih ve en gözde semtinde Suadiye'deyim.
✅️Çok kolay ulaşım
✅️Evimde otel çarşafları ve yastık yüzleri kullanıyorum (Beyaz)️
✅️HER GÖRÜŞME SONRASI DEĞİŞTİRİYORUM️ VE GÖRÜŞME SONRASI ODAYI HAVALANDIRIYORUM.
✅️Tek kullanimlik havlu
✅️Tek kullanimlik terlik
🚿Görüşme öncesi ve sonrasi mutlaka duş alıyoruz. 🪞
✅️Ayna önünde mavi yada pembe olan suyla agzimizi calkaliyoruz tek kullanimlik bardaklar var .
✅️Tek kullanimlik paketlerde ingiliz karbonatlı var onunla görüşme öncesi ağzınızı calkalamaniz daha hijyenik olacaktır.
✅️Banyoda olan intimi kullanın lütfen üstünde Sebamed yazıyor.
Otel tutma stresi yok ✅
Otele para vermek yok ✅
Kimlik problemi yok ✅
Sakal kisa ve ince olsun alerjim var✅️ parfüm kokusu benim için çok önemli✅️ aramızdaki tensel uyumu arttıracaktır😍
Özel bölgede kıl tüy olmasın lütfen ✅
İç çamaşırı seçiminize özen gösterin✅️ lütfen çünkü ben özen gösteriyorum.
Görüşeceğim kişi ,
28 yaş üstü 50 yaş altı beyler
Olgun,kültürlü, kendini geliştirmiş, sorumluluk sahibi, sakin ruh haline sahip, eğlenceli,esprili ,temiz, bakimli ,konuşmayı seven, program yapmayı bilen, medeni,şehirli kendini gelistirmis empati duygusu yüksek keyifli beyfendiler tercihimdir :)
( enerji,İletişim bunlar benim için önemli )
Karşılıklı beğeni olmazsa görüşmeyi iptal edebiliriz️.🌞
Sevgiler ❤️✨✨✨
Olağan üstü güzellik seksilik

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,799
1,978
INCALL YOK bilginize teşekkürler.

Merhaba
SADECE OTEL ⭐
(4&5 yıldızlı oteller)

2 saat iki seans 8 bin tl
3 saat üç seans 12 bin tl
4 saat 16 bin tl
5 saat 20 bin tl
6 saat 24 bin tl

TAKSİ ÜCRETİ
Avrupa 1000 tl
Anadolu 500 tl

SERVİSLERİM️✅
Öpüşme ön sevisme condomsuz yada isterseniz condomlu oral feet fetişizm
YASAKLARIM🚫
Anal yok condomsuz iliski yok cim cif yok

Ben İstanbul/Kadıköy Bağdat Caddesinden Partner Buse Pırıl
Yaş 31 Boy 163 Kilo 52
Eğlenceli, esprili, uyumlu,her daim pozitif düşünen ve hareket eden bir yapıya sahibim✨
Partnerimle her türlü aktiviteyi yapmayi severim görüşme öncesi yemek birer kadeh kokteyl bu tarz datelere de acigim🥂🦑

Elit,olgun, kültürlü kendini yetiştirmiş, kendine ve çevreye saygısı olan, bilincli bir şekilde program yapmayı bilen, temiz,kibar, cömert beyler sadece ❤️
30 ve 50 yas arasi .
Huzurlu, güvenli,keyifli görüşmeler tercihim.
Relax mutlu adamlar ulaşsın sadece ✅
Karşılıklı güven içerisinde harika zamanlar geçirmek dileğiyle .
Eğlenceli,neşeli,sohbet etmeyi seven birisiysen doğru tercihim ✨

BEYFENDİLERİN HAKKIMDAKİ PAYLAŞIMLARI ️

İLETİŞİM
05304842808 WhatsApp lütfen
Açık net anlaşılır bil dille programı belirtiniz.
[email protected]
Sevgiler️ ❤️
Yuvana tekrar hoş geldin gülüm :)

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,586
2,531
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Maxh

Normal Üye
3 Ağu 2025
10
5
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba
Incall&outcall
(4&5 yıldızlı oteller)
1 saat tek seans 6 bin tl ( sadece ıncall )
2 saat iki seans 9 bin tl
3 saat üç seans 13 bin tl
4 saat 17bin tl
5 saat 21 bin tl
6 saat 25 bin tl

TAKSİ ÜCRETİ
Avrupa 1000 tl
Anadolu 500 tl

ŞEHİRDIŞI ✈️
Tek gece 35 bin tl 10 bin tl ve yol ücretini ön ödeme olarak rica ediyorum sadece 5 yıldızlı otelde konaklıyoruz ⭐
8 saat eşlik ediyorum .

SERVİSLERİM️✅
Öpüşme ön sevisme condomsuz yada isterseniz condomlu oral feet fetişizm

YASAKLARIM🚫
Anal yok condomsuz iliski yok cim cif yok

Ben İstanbul/Kadıköy Bağdat Caddesi Suadiye’den Partner Buse Pırıl
Yaş 32 Boy 163 Kilo 53
Eğlenceli, esprili, uyumlu,her daim pozitif düşünen ve hareket eden bir yapıya sahibim✨
Partnerimle her türlü aktiviteyi yapmayi severim görüşme öncesi yemek birer kadeh kokteyl bu tarz datelere de acigim🥂🦑

Olgun, kültürlü, kendini yetiştirmiş, kendine ve çevreye saygısı olan, bilincli bir şekilde program yapmayı bilen, temiz, kibar ,cömert beyler ile görüşüyorum 🌸
30 ve 50 yas arasi .
Karşılıklı güven içerisinde harika zamanlar geçirmek dileğiyle .
Eğlenceli,neşeli,sohbet etmeyi seven birisiysen doğru tercihim ✨

BEYFENDİLERİN HAKKIMDAKİ PAYLAŞIMLARI ️

İLETİŞİM
05304842808 WhatsApp lütfen
Açık net anlaşılır bil dille programı belirtiniz lütfen teşekkür ederim 😌
[email protected]
Sevgiler️ ❤️
Severız kendısını cok

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar