- 1 Haz 2019
- 21
- 93
Buse ile plansız ama tek kelimeyle muhteşem bir görüşmemiz oldu. bir gece yine libidonun tavan yaptığı anları yaşadım ve daha önce bir kaç kez iletişim kurduğum ve bir türlü tanışamadığım ve sürekli nazik ince güzel cevaplar veren Buse'ye yazdım. gecenin bir yarısı olmasına rağmen yine pırıl pırıl bir iletişim kurduk ve arkadaşında olmasına rağmen beni kırmadı ve arkadaşlarının yanından çıkıp görüşmeye geldi. Görüşme boyunca zaman mevhumuna hiç takılmadı. tabi burada muhabbet ve sohbetinde etkisi var. performans kısmına gelince inanılmaz istekli arzulu ve seksi bir şekilde insanı nasıl şevke getireceğini biliyor. vücudu fotoğraflarda ki gibi özellikle brezilyan tarzı kalçasına vurgu yapamadan geçemeyeğim. brezilya kalçası derken de çok abartı beklemeyin minyon bir tipi var ancak orantısı ve ele avuca gelişi tam bir brezilya. çok güzel öpüşüyor seks sırasında pozisyon zenginliğini ve keyfini bolca yaşayabiliyorsunuz hiç bir konuda şikayet etmedi sağolsun
ve seks sonrası muhteşem şekilde kaşık pozisyonunda uzun süre birlikte uzanmak anlatılmaz yaşanır.
bu her kadın arkadaşımız için geçerlidir tabi ki ama gidecek arkadaşlara nacizane tavsiyem kıl tüy olaylarınıza dikkat ederseniz karşılığını çok güzel alıyorsunuz Buse'de.
Bir daha gider miyim abonelik başvurusu yaptım
Muhteşem gece için çok teşekkürler Buse
bu her kadın arkadaşımız için geçerlidir tabi ki ama gidecek arkadaşlara nacizane tavsiyem kıl tüy olaylarınıza dikkat ederseniz karşılığını çok güzel alıyorsunuz Buse'de.
Bir daha gider miyim abonelik başvurusu yaptım
Muhteşem gece için çok teşekkürler Buse