Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme ilk tanışma kaynaşma

Silinen_Kullanıcı57710 Çevrimdışı
1 Haz 2019
21
93
Buse ile plansız ama tek kelimeyle muhteşem bir görüşmemiz oldu. bir gece yine libidonun tavan yaptığı anları yaşadım ve daha önce bir kaç kez iletişim kurduğum ve bir türlü tanışamadığım ve sürekli nazik ince güzel cevaplar veren Buse'ye yazdım. gecenin bir yarısı olmasına rağmen yine pırıl pırıl bir iletişim kurduk ve arkadaşında olmasına rağmen beni kırmadı ve arkadaşlarının yanından çıkıp görüşmeye geldi. Görüşme boyunca zaman mevhumuna hiç takılmadı. tabi burada muhabbet ve sohbetinde etkisi var. performans kısmına gelince inanılmaz istekli arzulu ve seksi bir şekilde insanı nasıl şevke getireceğini biliyor. vücudu fotoğraflarda ki gibi özellikle brezilyan tarzı kalçasına vurgu yapamadan geçemeyeğim. brezilya kalçası derken de çok abartı beklemeyin minyon bir tipi var ancak orantısı ve ele avuca gelişi tam bir brezilya. çok güzel öpüşüyor seks sırasında pozisyon zenginliğini ve keyfini bolca yaşayabiliyorsunuz hiç bir konuda şikayet etmedi sağolsun :) ve seks sonrası muhteşem şekilde kaşık pozisyonunda uzun süre birlikte uzanmak anlatılmaz yaşanır.
bu her kadın arkadaşımız için geçerlidir tabi ki ama gidecek arkadaşlara nacizane tavsiyem kıl tüy olaylarınıza dikkat ederseniz karşılığını çok güzel alıyorsunuz Buse'de.
Bir daha gider miyim abonelik başvurusu yaptım :)
Muhteşem gece için çok teşekkürler Buse

Buse PIRIL Çevrimdışı
9 Haz 2018
1,148
2,614
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Buse ile plansız ama tek kelimeyle muhteşem bir görüşmemiz oldu. bir gece yine libidonun tavan yaptığı anları yaşadım ve daha önce bir kaç kez iletişim kurduğum ve bir türlü tanışamadığım ve sürekli nazik ince güzel cevaplar veren Buse'ye yazdım. gecenin bir yarısı olmasına rağmen yine pırıl pırıl bir iletişim kurduk ve arkadaşında olmasına rağmen beni kırmadı ve arkadaşlarının yanından çıkıp görüşmeye geldi. Görüşme boyunca zaman mevhumuna hiç takılmadı. tabi burada muhabbet ve sohbetinde etkisi var. performans kısmına gelince inanılmaz istekli arzulu ve seksi bir şekilde insanı nasıl şevke getireceğini biliyor. vücudu fotoğraflarda ki gibi özellikle brezilyan tarzı kalçasına vurgu yapamadan geçemeyeğim. brezilya kalçası derken de çok abartı beklemeyin minyon bir tipi var ancak orantısı ve ele avuca gelişi tam bir brezilya. çok güzel öpüşüyor seks sırasında pozisyon zenginliğini ve keyfini bolca yaşayabiliyorsunuz hiç bir konuda şikayet etmedi sağolsun :) ve seks sonrası muhteşem şekilde kaşık pozisyonunda uzun süre birlikte uzanmak anlatılmaz yaşanır.
bu her kadın arkadaşımız için geçerlidir tabi ki ama gidecek arkadaşlara nacizane tavsiyem kıl tüy olaylarınıza dikkat ederseniz karşılığını çok güzel alıyorsunuz Buse'de.
Bir daha gider miyim abonelik başvurusu yaptım :)
Muhteşem gece için çok teşekkürler Buse

Seni tanıdığıma çok memnunum çok güzel bir geceydi çok kibar pozitif bir insansın ve mis gibisin 🤗 seninle uyuyup uyanmakta güzeldi teşekkür ederim özletme lütfen 💋💃

Noreplay

Normal Üye
11 Eki 2019
11
12
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
En Yakin zamanda... ama incall gorusmuyosunuz. Otel benim icin risk

alican34 Çevrimdışı
3 Eyl 2016
63
74
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Otel meselesi benim için de büyük problem malum sebeplerden kimlik verilmesi büyük sıkıntı yoksa görüşmek istediğim bayanlar var 😔

Noreplay

Normal Üye
11 Eki 2019
11
12
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aşağıdaki aciklamada
Gorus...iyorum incall derken
.... boşluğa M mi geliyor... 🤗

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
524
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aşağıdaki aciklamada
Gorus...iyorum incall derken
.... boşluğa M mi geliyor... 🤗
Buse Hanım gerçekten aklınızı almış olmalı.

Buse Hanım'ın tanıtım yazısını okuyunuz; orada gayet güzel ve net açıklamış.
O sayfadan referans yazılarına geçebilir, nerelerde görüştüğünü teyit edebilirsiniz.(y)
Boşu boşuna harf satın alıp konuyunu zora sokmanıza gerek yok

dark.sea Çevrimdışı
5 Eyl 2019
103
87
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ah ah buse hanım

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,161
3,053
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Buse için çok güzel şeyler okuyorum hep.Bu da beni geri dönülmez bir yola sokuyor artık...💋💋💋Zamanı gelmiş.☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar