- 6 Ağu 2019
- 92
- 151
- 42
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Cansu Hanımla, uzun süredir görüşmek istiyordum. En sonunda beni kırmadı bu akşam için randevuyu kopartabildim. Şanslı erkekler arasına katıldım. Öncelikle çok kez belirtilmiş ama bir kez daha söylemekte behis görmüyorum, evinin konumu son derece merkezi, park sorunu yok.. Kendisi beni harika güler yüzüyle karşıladı. Tremisular hazırlamış, bir sürü ikram dizmiş sıra sıra.. Yoğun günün ardından yorgunluk kahvesiyle başladık sohbete.. Öncelikle çok hoş sohbet Cansu, yaklaşık yarım saat sohbetle geçti kanepe üzerinde, ne sık boğaz etti hadi diye, ne de 1 kez telefonuna baktı. Ardından çok hoş ışıklandırılmış yatak odasına geçtik. Mükemmel bir ön sevişmeden sonra, harika bir ara final yaptık ve geçtik masaj masasına... Tam 1 saat 10 dakika, tekrar edeyim 1 saat 10 dakika harika bir masaj yaptı. Elim ayağım pek durmayınca niyetimi anladı bir kez daha yatağa geçtik.. buraya bir nazar boncuğu koymalıyım
, harika bir de final yaptık.. Tüm bunların ardından bir de beni kendi elleriyle yıkadı.. Çok teşekkürler... Bir sonraki randevuyu iple çekiyorum..