Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Zevkin Cansuyu

hbrjedi Çevrimdışı
6 Ağu 2019
92
151
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu Hanımla, uzun süredir görüşmek istiyordum. En sonunda beni kırmadı bu akşam için randevuyu kopartabildim. Şanslı erkekler arasına katıldım. Öncelikle çok kez belirtilmiş ama bir kez daha söylemekte behis görmüyorum, evinin konumu son derece merkezi, park sorunu yok.. Kendisi beni harika güler yüzüyle karşıladı. Tremisular hazırlamış, bir sürü ikram dizmiş sıra sıra.. Yoğun günün ardından yorgunluk kahvesiyle başladık sohbete.. Öncelikle çok hoş sohbet Cansu, yaklaşık yarım saat sohbetle geçti kanepe üzerinde, ne sık boğaz etti hadi diye, ne de 1 kez telefonuna baktı. Ardından çok hoş ışıklandırılmış yatak odasına geçtik. Mükemmel bir ön sevişmeden sonra, harika bir ara final yaptık ve geçtik masaj masasına... Tam 1 saat 10 dakika, tekrar edeyim 1 saat 10 dakika harika bir masaj yaptı. Elim ayağım pek durmayınca niyetimi anladı bir kez daha yatağa geçtik.. buraya bir nazar boncuğu koymalıyım 🧿, harika bir de final yaptık.. Tüm bunların ardından bir de beni kendi elleriyle yıkadı.. Çok teşekkürler... Bir sonraki randevuyu iple çekiyorum..

waltz

Normal Üye
14 Şub 2021
5
6
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Bu paylaşımları gördükçe Cansu hanımla tanışası geliyor insanın.

Septokayba

Normal Üye
22 May 2020
47
33
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Boyle sinirsiz hos sohbeti olan meslegini hakkiyla icra eden masaj bile ogrenen ve yapan kulturlu kendini devamli gelistiren prefosyonel tam manasiyla ozel bir eskort cansu detayli paylasim icin tskkurler

m2020 Çevrimdışı
18 Ağu 2020
92
148
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu Hanımla, uzun süredir görüşmek istiyordum. En sonunda beni kırmadı bu akşam için randevuyu kopartabildim. Şanslı erkekler arasına katıldım. Öncelikle çok kez belirtilmiş ama bir kez daha söylemekte behis görmüyorum, evinin konumu son derece merkezi, park sorunu yok.. Kendisi beni harika güler yüzüyle karşıladı. Tremisular hazırlamış, bir sürü ikram dizmiş sıra sıra.. Yoğun günün ardından yorgunluk kahvesiyle başladık sohbete.. Öncelikle çok hoş sohbet Cansu, yaklaşık yarım saat sohbetle geçti kanepe üzerinde, ne sık boğaz etti hadi diye, ne de 1 kez telefonuna baktı. Ardından çok hoş ışıklandırılmış yatak odasına geçtik. Mükemmel bir ön sevişmeden sonra, harika bir ara final yaptık ve geçtik masaj masasına... Tam 1 saat 10 dakika, tekrar edeyim 1 saat 10 dakika harika bir masaj yaptı. Elim ayağım pek durmayınca niyetimi anladı bir kez daha yatağa geçtik.. buraya bir nazar boncuğu koymalıyım 🧿, harika bir de final yaptık.. Tüm bunların ardından bir de beni kendi elleriyle yıkadı.. Çok teşekkürler... Bir sonraki randevuyu iple çekiyorum..
paylaşım için teşekkurler

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
445
518
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşımınız için teşekkürler.

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,510
9,114
Sen tanımak çok guzeldi💋 inanılmaz keyifli saatler geçirdim. Güzel paylaşımın içinde teşekkür ederim😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar